A várandós Lilu már könnyen elfárad, gömbölyödő pocakkal vezette a gálát

fáradtság várandós terhes Lilu Glamour Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második gyermekét hordja a szíve alatt Lilu. A műsorvezető volt a háziasszonya a Glamour-gálának, ahol hangot adott annak, hogy már kissé nehezen viseli állapotát. 

Lilu volt a háziasszonya a Glamour-gálának, ahol egy csodás estélyit viselt, amely szépen kiemelte várandós pocakját. Úgy tűnik, már kissé kifárasztja állapota, erre utal a gálán elejtett egyik mondata is.

„Ez a három lépcsőfok tényleg megvisel” – mondta lihegve Lilu a Bors beszámolója szerint. A kismama egyébként tündökölt a színpadon.

Később arra is tett egy vicces utalást, hogy szüksége lesz majd egy kis fogyókúrára. Az est egyik díjazottjának, Tomán Szabinának mondta: „Nagyjából egy év múlva keresni foglak, Szabina” – fogalmazott Lilu.

A nagy nap és a haldokló bolygó - Ettől lesz zöld egy esküvőhttp://www.life.hu/csalad/20190307-a-nagy-nap-es-a-haldoklo-bolygo-ettol-lesz-kornyezettudatos-egy-eskuvo.htmlAhogy melegszik az idő, egyre inkább beindul az esküvői szezon, a nagy nap és az előkészületek során pedig tetemes mennyiségű hulladékot termelünk. A házasságkötésnek azonban nem feltétlenül kell együtt járnia klímaváltozást okozó tevékenységekkel. Néhány egyszerű praktikával sokat tehetünk a bolygónk és saját magunk egészségéért. CsaládOrigoCaramel felesége, Szilágyi Szilvi elárulta, mikor jöhet a második babahttp://www.life.hu/csalad/20190311-caramel-felesege-szilagyi-szilvi-elarulta-mikor-johet-a-masodik-baba.htmlCaramel és családja nagyon nehéz időszakon van túl: egy évvel ezelőtt leukémiát diagnosztizáltak kislányuknál, Szofinál. A kicsi szerencsére már jól van, így a szülők hamarosan teljesítik legnagyobb álmát: kistestvért kap. Család--A várandósság "fertőző" lehet, erre a megállapításra jutottak a kutatókhttp://www.life.hu/csalad/20190307-a-varadossag-fertozo-lehet-erre-a-megallapitasra-jutottak-a-kutatok.htmlEgy több évet átölelő vizsgálat során a kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a várandósság – főként baráti körben – igencsak fertőző lehet. A hirtelen feléledt anyai ösztönök mellett más, furcsa okokat is találtak erre a jelenségre. CsaládOrigoCsobot Adél cuki fotót posztolt: így ébreszti a család Istenes Bencéthttp://www.life.hu/csalad/20190309-csobot-adel-cuki-fotot-posztolt-igy-ebreszti-a-csalad-istenes-bencet.htmlÉdes fotót posztolt Csobot Adél: Istenes Bence plüssállatokkal a testén ébredezik. Család--Az olimpiai bajnok öttusázó Vörös Zsuzsanna mindent megtesz a kisfia hallásáért http://www.life.hu/csalad/20190308-az-olimpiai-bajnok-ottusazo-voros-zsuzsanna-mindent-megtesz-kisfia-hallasaert.htmlVörös Zsuzsanna öttusázó gyermeke halláskárosult, a hároméves Áron így még nem tud beszélni. Édesanyja azonban minden megtesz azért, hogy a kisfiú behozza a kortársait. CsaládOrigoAz erős nők ott állnak mögöttünk – A világ „elsői” http://www.life.hu/csalad/20190304-az-eros-nok-ott-allnak-mogottunk-a-vilag-elso-noi-urhajosa-es-pilotaja.htmlSokuk neve ismeretlenül csenghet, pedig minden nőnek büszkének kellene lennie rájuk. Az „elsők” koruk igazi hírességei közé tartoztak, munkájuk, úttörő hozzáállásuk rengeteget tett a emancipáció felé vezető úton. Ám ami még fontosabb, ott állnak előttünk bizonyítékként, hogy mi nők is bármit elérhetünk, ha hiszünk magunkban és teszünk az álmainkért. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.