A nyári formára készülsz? Ez a 10 perces hasizomgyakorlat neked szól

bikini body hasizom sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők esetében vannak kifejezetten kényes testrészek, mint a comb, a popsi, na és persze a has. Az erős hasizom egyébként nemcsak esztétikailag fontos, de a helyes testtartás miatt is. Az erős mélyizmok leveszik a terhelést a csigolyákról, a derékról. 

Ha unod a hagyományos felüléseket, akkor válts izgalmasabb és nem mellesleg sokkal hatékonyabb gyakorlatokra. A következő videó segítségével mindössze 10 perc alatt mozgathatod át a hasizmodat. Ha sikerül mindennap beiktatnod, garantált lesz a siker.

Az edzés egyperces nyújtással, bemelegítéssel kezdődik, majd jönnek az izzasztó hasizomgyakorlatok, amelyeknek egy része plank, illetve annak változatai. A plank egyébként is az egyik kedvenc gyakorlatunk manapság, érdemes kipróbálni, hiszen a hasizom mellett a törzset, a derekat, a popsit és a combot is erősíti, nem beszélve a karokról.

Ha elsőre nehéznek érzed a gyakorlatokat, ha kezdő vagy a rendszeres mozgás területén, akkor végezd először könnyítve, hiszen minden egyes gyakorlatnak megvan a könnyített verziója, amit szintén bemutatnak. Ne szégyellj azzal indítani, hiszen a fejlődés a lényeg, nem az, hogy elsőre minden tökéletesen sikerüljön.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.