Mihalik Enikő smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szépen lassan túllépünk a photoshopolt világon, és egyre menőbbé válik a természetesség. Ez annak is köszönhető, hogy egyre több híresség vállalja fel például a retusálás nélküli testét és smink nélküli arcát. 

Nem is olyan régen azokról a világsztárokról írtunk, akik büszkén vállalják smink nélküli arcukat. A magyar hírességek közül is sokan megmutatták már, milyen a természetes megjelenésük, nemrégiben Dobó Ági, Marton Adrienn, és D. Tóth Kriszta is. Mihalik Enikőtől sem áll távol ez a fajta természetesség, de miért is állna, hiszen smink nélkül is ugyanolyan gyönyörű, mint teljes harci díszben. A csodás magyar modell ezúttal napozás közben lőtt smink nélküli szelfit.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

(@eniko) által megosztott bejegyzés,

Miért számít extrémnek, ha valaki megmutatja smink nélkül az arcát?

Az elmúlt években mindig nagy szenzáció kerekedett abból, ha valamelyik sztár hivatalosan is megmutatta magát smink vagy photoshopolás nélkül. Mintha tényleg egy féltve őrzött maszkot vennének le magukról, felfedve valódi énüket. Az elmúlt napokban Christina Aguilera címlapja döbbentette meg a nagyérdeműt. De hogy jutottunk el idáig?

Korábban drogfüggő volt, most az egyik legmenőbb Insta-sztár Heidihttp://www.life.hu/trend/20190816-korabban-drogfuggo-volt-most-az-egyik-legmenobb-insta-sztar-heidi.htmlHatalmasat fordult a világ azzal a fiatal nővel, aki 18 éves korára csaknem belehalt drogfüggőségébe. TrendOrigoMicsoda találmány! Erre válthatod le a magassarkút, ha már fáj tőle a lábadhttp://www.life.hu/trend/20190816-ha-mar-nem-birod-a-magassarkut-erre-a-zoknira-tudod-levaltani.htmlMeglepő találmány jelent meg a Kickstarter oldalon. Kitalálói szerint ez a tökéletes megoldás, ha például egy átbulizott éjszaka után már nem tudunk hazamenni, mert annyira fáj a magassarkú cipőtől a lábunk. TrendOrigoBritney Spears durván kiakasztotta rajongóit: ez a fotója okozott felháborodásthttp://www.life.hu/trend/20190816-britney-spears-kiakasztotta-rajongoit-a-kigyobor-cipojevel.htmlBritney Spears nagyon meggondolatlan lépést tett: kiposztolta kígyóbőrből készült cipőjét, ami ráadásul méregdrága volt, és soha nem is viselte. Tényleg megérte... Trend--Újabb vicces fotót posztolt a modelleket parodizáló anyukahttp://www.life.hu/trend/20190815-ujabb-vicces-fotot-posztolt-a-modelleket-parodizalo-anyuka.htmlImádja az internet azt a bloggert, aki modelleket parodizál. TrendOrigoAkár kedvenc parfümünkben is lehet állati ürülékhttp://www.life.hu/trend/20190812-akar-kedvenc-parfumunkben-is-lehet-allati-urulek.htmlKiderült, hogy kedvenc parfümjeink alapanyaga akár állati ürülék is lehet. TrendOrigoBele is halhat plasztikafüggőségébe Katie Price - A családja nagyon aggódik érte http://www.life.hu/trend/20190812-katie-price-plasztika-fuggosege-nem-iser-hatarokat.htmlKomoly aggodalomra adnak okot a Katie Price-ról most megjelent fotók. A híresség nem tud leállni a függőségével, családja pedig attól fél, hogy bele fog halni a sok plasztikai műtétbe. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.