Szépen lassan túllépünk a photoshopolt világon, és egyre menőbbé válik a természetesség. Ez annak is köszönhető, hogy egyre több híresség vállalja fel például a retusálás nélküli testét és smink nélküli arcát. 

Nem is olyan régen azokról a világsztárokról írtunk, akik büszkén vállalják smink nélküli arcukat. A magyar hírességek közül is sokan megmutatták már, milyen a természetes megjelenésük, nemrégiben Dobó Ági, Marton Adrienn, és D. Tóth Kriszta is. Mihalik Enikőtől sem áll távol ez a fajta természetesség, de miért is állna, hiszen smink nélkül is ugyanolyan gyönyörű, mint teljes harci díszben. A csodás magyar modell ezúttal napozás közben lőtt smink nélküli szelfit.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

(@eniko) által megosztott bejegyzés,

Miért számít extrémnek, ha valaki megmutatja smink nélkül az arcát?

Az elmúlt években mindig nagy szenzáció kerekedett abból, ha valamelyik sztár hivatalosan is megmutatta magát smink vagy photoshopolás nélkül. Mintha tényleg egy féltve őrzött maszkot vennének le magukról, felfedve valódi énüket. Az elmúlt napokban Christina Aguilera címlapja döbbentette meg a nagyérdeműt. De hogy jutottunk el idáig?