Durva: Szabó Zsófi így nyilatkozott Berki Krisztiánnal való párkapcsolatáról

Szabó Zsófi ex Sonyák Szilvia Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián jó pár hírességgel járt már, ám úgy tűnik, nem mindenki őriz szép emlékeket róla. Szabó Zsófi keményen beszólt neki...

Ugyan Berki ma már boldog házasságban és Mazsival, akivel három közös gyereket tervez, de a sztárnak előtte volt néhány hosszabb-rövidebb kapcsolata. A hölgyek közül pedig nem is egy szintén ismert személy.

Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban Hajdú egy kis meglepetéssel készült Berkinek: megkérte néhány exét, hogy meséljenek, milyen volt vele járni.

Berki Krisztián több híres nővel együttjárt. Forrás: instagram.com/berkikrisztian

Sonyák Szilvia például így nyilatkozott:
„Berki alkalmatlan egy párkapcsolatra, elveszett a nagyvilágban. Keresi saját magát. Mindig megosztó személyiség volt, de tudom, hogy van jó tulajdonsága és jó oldala is."

Szabó Zsófi szerint Berki egy tévedés volt az életében. Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala

Berki szerint a színésznőnek nincs igaza, mivel neki anno éppen ugyanolyan jól jött a hírverés.
„Neki erre volt szüksége, hogy híres legyen. Pont az szeretett volna ő lenni, amire most mutogat velem szemben! Végighakniztuk azt a három hónapot!"

A műsorban derült, hogy Berki együtt volt még egy ismert nővel, akiről eddig szinte senki sem tudott: Polgár Krisztával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.