Demcsák Zsuzsa különórákat ad Köllő Babettnek műsorvezetésből. A Blikknek nyilatkoztak arról, hogy jönnek ki egymással.

Zsuzsa és Babett nem ismerték egymást korábban, a Sztárban sztár zsűrijének tagja végül másfél hónapja szánta rá magát, hogy jelentkezik Demcsáknál: "Hetente egyszer járok Zsuzsához. Két órán keresztül gyakoroljuk a hangsúlyozást, a kérdezést, hogy hogyan kell gyorsan reagálni, válaszolni, hogyan tartom a kezem vagy nyitom a számat, és hát bőven van mit tanulnom. Zsuzsa fiatalkora óta benne van ebben a világban, profi szinten űzi a szakmát. Bevallom, először nagyon féltem tőle, idő kellett, hogy feloldódjak. Zsuzsa sokszor csak csendben néz, amikor beszélek, néha már nevetek is ezen, ugyanakkor kíméletlen őszinteséggel megmondja, hogy mi jó és mi rossz. Ő nem az a nő, aki becsomagolja a véleményét, de ezzel nincs is baj, csak így lehet tanulni, én bírom a kritikát" - mondta a lapnak Babett.

Demcsák Zsuzsa nem csomagolja be a véleményétTV2

Zsuzsa is nagyon elégedett a tanítványával: "Egyértelműen látszik a fejlődés, sokkal magabiztosabb már a műsorban, ég és föld a különbség az első és a legutóbbi adás közt. Babettben rengeteg alázat, fejlődni vágyás van. Szerintem neki öt, tíz év múlva is helye lesz a képernyőn, nagyon drukkolok neki."

Babett úgy érzi, Zsuzsa kicsit a pszichológusa is, nem tudják kikerülni, hogy a foglalkozásokon egymás magánéletéről is beszéljenek. Elárulta, Zsuzsa és Krishan házassága nagyon harmonikus, szépen élnek és boldogok.