Sok mindent el lehet képzelni a sármos és iszonyatosan jóképű hollywoodi színészről, George Clooney-ról, de azt biztosan nem, hogy már 25 éve saját magának vágja le a haját. Hihetetlen, de igaz. 

A koronavírus miatt néhány szokást át kellett alakítanunk az életben. Sokan például otthon készítik el a körmüket vagy otthon vágják le a hajukat, hogy ezzel is csökkentsék a fertőzés átadásának kockázatát. 

A sármos hollywoodi színész, George Clooney is otthon magának vágja le a haját, de nem a koronavírus miatt, egyszerűen csak azért, mert nem akar vele emiatt külön szakemberhez fordulni, a rövid haját ő is meg tudja igazítani magának. Legalábbis ezt teszi már 25 éve - írja a movieweb.com.

George Clooney 25 éve saját magának vágja le a hajátForrás: Dave Benett/Getty Images for Channel 4 Television

Az Oscar-díjas színész elmondása szerint nagyon egyszerűen megszabadul a felesleges hajszálaktól, mindösszesen 2 percet vesz neki igénybe a művelet.

Ami érdekesség ezzel kapcsolatban, hogy Clooney egy Flowbee nevű géppel vágja a haját, ami porszívóként szippantja be a levágott hajszálakat, így a takarítással sem kell bajlódni.