Bill Murray volt az idei Golden Globe legnagyobb trollja: hawaii ingben várta az eredményt

Forrás: NBC -
Golden Globe Bill Murray
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bill Murrayt a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjra jelölték, de a színész nem vitte túlzásba a virtuális gálára való készülést. Ő volt a Golden Globe leglazább résztvevője.

A Golden Globe, és minden gála legalább annyira szól a szép ruhákról, mint amennyire a díjakról. Vannak, akiknek sikerül a leggyönyörűbb öltözéket kiválasztani, vannak, akik mellényúlnak, és idén volt egy ember, aki nem is próbálkozott: Bill Murray. A színészt a legjobb férfi mellékszereplőnek jelölték a Felkeverve című filmért.

Bill Murray volt az idei Golden Globe legnagyobb trollja Forrás: NBC

Mellette izgult Daniel Kaluuya, Sacha Baron Cohen, Jared Leto és Leslie Odom Jr. is. Bill Murray azonban olyan lazára vette a figurát, mintha nem is egy szakmai elismerés kihirdetésére várna, hanem egy tengerparton bulizna épp a barátaival. Hawaii ingben, martinivel a kezében köszöntötte a műsorvezetőket és színésztársait. Nem csoda, hogy az internet népe egészen megőrül érte.

Nem lehet nem imádni Forrás: NBC

A legkínosabb pillanatok a Golden Globe történetéből

Hiába érkeznek a legnagyobb díjátadókra olyan sztárok, akik tulajdonképpen az életüket nyilvánosság előtt élték, éppen ezért elvileg abszolút profik még a váratlan helyzetek kezelésében is, sokszor előfordul, hogy mégsem képesek egy-egy furcsább szituációból a legjobbat kihozni. A Golden Globe történetében sokszor előfordult, hogy a nézők kínos szituációk szemtanúi lehettek. Kattints ide a legkellemetlenebbekért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.