Bill Murrayt a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjra jelölték, de a színész nem vitte túlzásba a virtuális gálára való készülést. Ő volt a Golden Globe leglazább résztvevője.

A Golden Globe, és minden gála legalább annyira szól a szép ruhákról, mint amennyire a díjakról. Vannak, akiknek sikerül a leggyönyörűbb öltözéket kiválasztani, vannak, akik mellényúlnak, és idén volt egy ember, aki nem is próbálkozott: Bill Murray. A színészt a legjobb férfi mellékszereplőnek jelölték a Felkeverve című filmért.

Bill Murray volt az idei Golden Globe legnagyobb trolljaForrás: NBC

Mellette izgult Daniel Kaluuya, Sacha Baron Cohen, Jared Leto és Leslie Odom Jr. is. Bill Murray azonban olyan lazára vette a figurát, mintha nem is egy szakmai elismerés kihirdetésére várna, hanem egy tengerparton bulizna épp a barátaival. Hawaii ingben, martinivel a kezében köszöntötte a műsorvezetőket és színésztársait. Nem csoda, hogy az internet népe egészen megőrül érte.

Nem lehet nem imádniForrás: NBC

 

A legkínosabb pillanatok a Golden Globe történetéből
Hiába érkeznek a legnagyobb díjátadókra olyan sztárok, akik tulajdonképpen az életüket nyilvánosság előtt élték, éppen ezért elvileg abszolút profik még a váratlan helyzetek kezelésében is, sokszor előfordul, hogy mégsem képesek egy-egy furcsább szituációból a legjobbat kihozni. A Golden Globe történetében sokszor előfordult, hogy a nézők kínos szituációk szemtanúi lehettek. Kattints ide a legkellemetlenebbekért!