Diana hercegnő karkötőjét fogja viselni Meghan a várva várt Oprah interjún

Forrás: NORTHFOTO/© i-Images / eyevine. All Rights Reserved./I-Images /Pool -
Oprah Winfrey Meghan Markle karkötő Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap kerül adásba az Egyesült Királyságban a várva várt Oprah interjú, melyben Meghan és Harry érzéseikről, családalapításról és az Egyesült Államokba költözésükről mesélnek. 

Tegnap már megjelent az interjú előzetese, melyben Meghan egy fekete lótusz virágos Armani ruhát visel. A szakértők szerint Meghan Markle stílusát Wallis Simpson inspirálta, aki kedvéért Harry nagybátyja, VIII. Edward király lemondott trónjáról.

Prince Harry and Meghan Markle Forrás: NORTHFOTO/© i-Images / eyevine. All Rights Reserved./I-Images /Pool

A szemfülesek azonban még egy fontos részletet megfigyelhetnek az előzetesben - Meghan egy gyémánt karkötőt visel, mely Diana hercegné ékszergyűjteményéből származik. Halála előtt többször viselte Lady Diana ezt a csillogó gyémánt ékszert. Ez az a karkötő továbbá, amelyről Harry herceg eltávolított pár követ, hogy azokat Meghan egyedi eljegyzési gyűrűjébe tegyék - adta hírül a GMA.

Közben áll a bál Harry és Meghan körül. Nem elég, hogy Meghant volt személyzete zaklatásával vádolják, most azért is támadják a hercegi párt, amiért pont akkor kerül adásba a kitárulkozó interjú, amikor Harry nagyapja, Fülöp herceg állapota egyre súlyosbodik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.