Július 1-én kerül sor a Diana-szobor felavatására, melyre a pletykák szerint nem csak Harry érkezik majd Londonba, hanem felesége, Meghan is. 

Harry herceget nagyon megviselte a saját családjával való találkozás Fülöp herceg temetése kapcsán. Bár nyilván nem alaptalanul, a család mégis nagyon hidegen viselkedett vele, így Harry alig várta, hogy visszautazhasson Amerikába Meghan-hez és kisfiához. Június végén azonban ismét Londonba kell repülnie, hogy testvérével felavassák édesanyjuk szobrát. A pletykák szerint Meghan azt tervezi, hogy titokban férjével tart, hogy támogassa ebben a nehéz helyzetben - írja a Gala.

Harry herceg Meghan MarkleForrás: Chris Jackson/Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson

Meghan tudja, milyen nehéz volt a férjének egyedül részt venni a nagyapja temetésén, és nem akarja, hogy ilyesmi megismétlődjön. Harry rokonai többségében úgy kezelték őt, mint egy leprást, a legtöbb királyi családtag még a szemkontaktust sem volt hajlandó felvenni vele"- nyilatkozta egy bennfentes. Ezért Meghan azt tervezi, hogy titkos vendég" lesz az ünnepségen, mivel a dolgok Harry szókimondó nyilatkozatai után még rosszabbá váltak. Azonban ha Meghan férjével együtt utazik Londonba, akkor mindketten elkerülhetetlenül találkoznak a királyi családdal a Kensington-palotában, amelynek kertjében leleplezik a Diana-szobrot.