A rendőrök biztosak benne: Hatalmas tévedés történt Maddie McCann ügyében

Forrás: AFP/Handout -
tévedés rendőrség maddie McCann látnok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrök szinte biztosak benne, hogy a Madeleine McCann holttestének lelőhelyét megálmodó látnok tévedett.

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, nemrég megtörte a csendet a Madeleine McCann-ügy fő gyanúsítottja: Christian Brückner azóta szólalt meg először, hogy Madeleine McCann eltűnésében elsődleges gyanúsítottnak kiáltották ki. A nemi erőszakért és szexuális bűncselekmények elkövetéséért elítélt férfi a német médiának írt levelében azt állította, hogy a nyomozók egy ártatlan embert üldöznek, így legjobb lenne kirúgni őket.

A rendőrök állítólag egy tisztánlátó látomásait vizsgálják, aki úgy véli, hogy Maddie a Praia de Luz közelében lévő erdőben van eltemetve. Michael Schneider, aki sikeresen megtalálta több eltűnt ember maradványait, megadta a rendőrségnek a pontos koordinátákat, hogy szerinte a kislány holtteste található Portugáliában. Úgy véli, hogy Maddie-t az eltűnése után néhány órán belül meggyilkolták, és azt mondja, hogy holttestét egy erdőben temették el, mindössze hat mérföldre az üdülőhelytől, amely 2007 májusában eltűnt.

Madeleine McCann Forrás: AFP/Handout

A helyi rendőrök azonban biztosak benne, hogy tévedett a látnok, mivel már átvizsgálták a szóban forgó területet és nem találtak semmit.

Eközben hatósági információkból kiderült, hogy Christian Brücknert kezd megtörni a börtönben a rá nehezedő gyanú súlya alatt - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.