Istenes Bence őszintén beszélt állapotáról: így érzi magát sérülése után a műsorvezető - Videó

Európa Bajnokság foci Eb 2021 műsorvezető Istenes Bence sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bencének speciális nap volt a magyar-német Eb találkozó, hiszen félig magyarként és félig németként döntenie kellett, melyik csapatnak szurkol. Ennek eredményét, valamint azt, hogy a tragikus kézsérüléséből felépült-e már, hogy van most, a Life.hu-nak elmesélte.

Azt már mindannyian tudjuk, hogy a Magyarország-Németország találkozó végül 2-2-es eredménnyel zárult, ami miatt kiesett Magyarország az Európa-bajnokságból. A hírességek is focilázban égtek az elmúlt hetekben: sokan otthonukból, akadnak, akik a stadionból, és olyanok is, akik szurkolói zónából izgulták végig a magyar válogatott meccsét.

Istenes Bence a Life.hu-nak elárulta, hogy a németeknek vagy a magyaroknak szurkolt, de a mérkőzésen kívül az állapotáról is vallott. Korábban egy foci meccsen karsérülést szenvedett. Bence két napot töltött kórházban, és azt üzente onnan, hogy a lábadozásra az egész nyara rá fog menni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.