Beadta a válókeresetet Weisz Fanni: "Már semmi közünk nincs egymáshoz, mégis velem azonosítják"

Forrás: Instagram/realweiszfanni -
Hajmásy Péter Weisz Fanni válás válóper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni és Hajmásy Péter már egy éve nem élnek együtt, ám még csak most indult el a hivatalos válási procedúra. A modell beadta a válókeresetet.

"Igen, valóban igaz, hogy beadtam a váláshoz szükséges papírokat. Én szerettem volna már korábban is megindítani a bontópert, de a megegyezési és az adminisztratív folyamatok elhúzódtak, ám mostanra mindenben megállapodtunk" - mondta el Fanni.

"Már megvan az időpont, így ha minden zökkenőmentesen, a megbeszéltek szerint megy, még idén lezárulhat a válás. Lezártam ezt a kapcsolatot, a múltat, és már csak a jövőbe tekintek. Az biztos, hogy sokat tanultam az elmúlt évekből, de most arra koncentrálok, hogy boldog vagyok és rendbe jött az életem. A házasság intézményében nem csalódtam, szeretném, ha majd újra boldog feleség lehetnék" - nyilatkozta a Blikknek a modell, aki harmonikus párkapcsolatban él és kiegyensúlyozottabb, mint valaha.

"A válás kapcsán volt bennem félelem, hogy mit szólnak majd mások, amikor beadom a keresetet, de akkor már tudtam, hogy jó döntést hozok Tartottam tőle, hogy mit kapok majd elvált nőként, de meglepően sokan gratuláltak, hogy megtettem ezt a lépést. Egyetlen dolog van még, ami zavar, hogy sokan még mindig az én exemként említik Petit. Ez teher és frusztráló is számomra, hiszen már semmi közünk nincs egymáshoz, mégis velem azonosítják. Megértem, hogy általam lett ismert, de már semmilyen kapcsolatunk sincs, sőt, hamarosan jogi értelemben sem lesz" - tette hozzá.

Már egy éve nem él együtt Weisz Fanni és Hajmásy Péter Forrás: Instagram/realweiszfanni

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.