"Azt hittem a barátnőd!" - Szabó Zsófi megmutatta édesanyját, aki simán letagadhat 20 évet

Madarász Pálma Szabó Zsófi Szabó Zsófi édesanyja hasonlóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi édesanyja, Madarász Pálma lassan betölti a hatvanat, de az idő nem fog rajta. Inkább látszanak testvéreknek, ha lánya mellé áll.

Szabó Zsófi és édesanyja a minap egy budapesti esküvőn vettek részt, ahonnan közös fotót is posztoltak. Zsófi édesanyja változtatott a hajszínén, a szőkét barnára cserélte, ami remekül áll neki. Zöld selyemruháját pedig nem győzték dícsérni lánya követői, többen tudni szerették volna, hol vette. Pálma asszony rendkívül fiatalos, volt, aki azt hitte első ránézésre, hogy Zsófi valamelyik barátnőjével fotózkodott.

Szabó Zsófi édesanyja, Madarász Pálma 24 éves volt, amikor megismerkedett az akkor már 57 éves Szabó Gyulával 1987-ben. Azonnal egymásba szerettek, még ugyanebben az évben össze is házasodtak, a következő évben pedig megszületett Zsófi, aztán pedig a fiuk, Gyula.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.