Botrányos szakítás után újra együtt: Szegedi Fecsó és Bea kibékültek

Forrás: https://www.instagram.com/bea0827/ -
Bea Szegedi Fecsó szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szegedi Fecsó és Bea botrányok közepette szakítittak, ám kiderült, hogy mégsem bírják egymás nélkül. 

Szegedi Fecsó és Bea nagyon viharosan váltak el egymástól. Mocskos részleteket fedett fel Bea, amikről végül kiderült, hogy nem igazak. Senki nem gondolta, hogy még alkothatnak ismét egy párt, de úgy tűnik, hogy nem bírták egymás nélkül. Egy fotó buktatta le őket, így Bea be is vallotta, hogy valóban egy párt alkotnak.

Fecsó és Bea újra egy párt alkotnak Forrás: https://www.instagram.com/bea0827/

"Elkezdtünk beszélgetni, aztán egy hónapon keresztül találkozgattunk. Igazából így történt, hogy megint összefonódtunk" - mondta a Borsnak Bea.

Úgy döntöttünk, hogy egy ideig titokban tartjuk, hogy csak egymásra koncentrálhassunk. Sok gondot okozott, hogy a párkapcsolatunk részletei megjelentek a médiában"

"Tokajban hajóztunk két napot, most pedig együtt meglátogattuk a nagymamámat. Nem élünk együtt, próbálunk összecsiszolódni és a jövőben nem szeretnék a magánéletünkről nyilatkozni"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.