"Széttettem a lábam, helyzet van" - Anyaszült meztelenül, a kádból jelentkezett be Szegedi Fecsó és Bea

meztelenség Bea romantika Szegedi Fecsó szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetekkel ezelőtt még mindenki Szegedi Fecsó és kedvese, Bea szakításáról beszélt, mostanra viszont nagyot fordult a kocka: a pár ugyanis újra együtt van, ezt pedig nem is bizonyítja jobban semmi más,  mint a legújabb fotójuk, amelyen meztelenül pózolnak a kádban.

Szegedi Fecsó és Bea nagyon viharosan váltak el egymástól. Mocskos részleteket fedett fel Bea, amikről végül kiderült, hogy nem igazak. Senki nem gondolta, hogy még alkothatnak ismét egy párt, de úgy tűnik, hogy nem bírták egymás nélkül. Egy fotó buktatta le őket, így Bea be is vallotta, hogy valóban együtt vannak.

Úgy tűnik, hogy most minden rendben van közöttük, nemrég közösen indultak nyaralni Alicantéba. Az indulás pillanatait meg is örökítették egy pikáns fotóval, Bea a repülőgépen ugyanis kitette a mellét.

Nemrég pedig Fecsó Instagram-oldalán lepték meg a követőket egy pikáns képpel: a szerelmesek anyaszült meztelenül fotózták le magukat egy kád vízben. A képhez csak ennyit fűzött:

"Széttettem a lábam, helyzet van"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.