Hatalmasat nőtt Rúzsa Magdi babapocakja: megmutatta, mekkora - Fotó

Rúzsa Magdi terhesség babavárás hármasikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi megmutatta babapocakját követőinek az Instagramon. A gyönyörű kismama nem posztol sokat terhességéről, de most, hogy már a negyedik hónap vége felé jár, kivételt tett.

A gyönyörű kismamát nem is érhette volna nagyobb meglepetés annál, hogy kiderült: hármasikrekkel várandós. Szeptember végén visszavonult a koncertezéstől, hogy minden figyelmét a család bővülésére való felkészüléssel tölthesse.

Amikor kiderült várandóssága, még alig látszott a pocakja, de ez az utóbbi időben megváltozott - az új Instagram-poszt is erről árulkodik:

"Lecsendesült, elbabázgatós" - írta a posztolt képhez.

Rúzsa Magdi novemberben vonul kórházba, hogy várandóssága utolsó hónapjait minél biztonságosabb környezetben tölthesse. A hármasikreknél fokozottan oda kell figyelni, több vizsgálatot kell elvégezni, hogy biztosan mindent rendben tudhassanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.