Újabb részletek láttak napvilágot Shane Tusup és Szabó Zsófi kapcsolatáról: "Shane-nek nem volt könnyű dolga, de nem adta fel"

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram -
Szabó Zsófi szerelem Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan az érintettek még nem szólaltak meg, mindenki számára nyilvánvaló, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup egy párt alkotnak. Kiderült, hogyan szerettek egymásba. 

Az idő előrehaladtával egyre több részlet derült ki Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolatáról. Már tudjuk, hogy az edző Zsófi miatt szakított barátnőjével, ahogy azt is, hogy a műsorvezető teljesen kivirult Shane mellett. Már rajta is kapták a párost egyszer, és ők ugyan még mindig nem szólaltak meg kapcsolatukról, az ismerősöknek azért eljárt a szája. Így derült ki, hogyan szerettek egymásba.

Shane első látásra beleszeretett Zsófiba, amikor június elején megismerkedtek a Reggeliben.

Zsófi a férjével való szakítása óta egyetlen férfinak sem adott esélyt. Egy kávéra sem ült be senkivel, nemhogy az otthonába engedjen valakit. Shane viszont elérte, hogy közel engedje magához, és miatta újra hisz az igaz szerelemben

Szabó Zsófit meg kellett hódítani Forrás: Szabó Zsófi/Instagram

Zsófit az sem érdekli, milyen pletykák keringtek Shane tüzes személyiségéről. "Mindketten fiatalok, szépek, vonzóak a másik szemében. Ebből indulnak ki, és amit egymásból tapasztalnak. Nem abból, amit mások mondanak róluk" - mondta az ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.