Nyilvánosan leoltotta és kínos helyzetbe hozta férje Ördög Nórát

videó Nánási Pál Ördög Nóra Instagram énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető és újabban youtuber Ördög Nóra vitathatatlanul sok mindenben tehetséges, az éneklést viszont - saját bevalása szerint is - érdemesebb lenne egy fürdőszobai koncertre tartogatnia.

Ördög Nóra és fotós férje, Nánási Pál rendszeresen megosztják YouTube-csatornájukon életük féltettebb pillanatait is. Beavatják a nagyközönséget vlog-sorozatukon keresztül a mindennapjaikba, így kerülhetett fel az a videó Instagramra is, amelyben a műsorvezetőnő egy videóban nézi vissza magát éneklés közben.

Sírásból és kacagásból nincs hiány a felvételen sem. Annak ellenére, hogy Ördög Nóra tisztában van nem létező énektudásával, van önkritikája, melyet humorral kezel. A videón látható, ahogy férje végig kommentálja Nóra éneklését és, ahogy hálát ad azért, hogy nem felesége fogja énekelni a karácsonyi dalaikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.