"Szánalmas, pénzéhes k@rva" - Kemény szavakkal illették Rácz Jenő várandós feleségét

Gyuricza Dóra Rácz Jeno terhesség kommentelők utazás támadás Rácz-Gyuricza Dóra beszólás várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Jenő és Gyuricza Dóri nem is lehetnének boldogabbak, hiszen nyári esküvőjük után most első gyermeküket várják. A kommentelők azonban őket sem hagyják nyugton, ezúttal Dórinak szóltak be közösségi oldalán.

Jenő és Dóri idén nyáron mondták ki a boldogító igent. Miután véget értek a mézeshetek, mindketten a munkába vetették magukat, ám az unalmas hétköznapok helyett életük egyik legszebb időszaka vette kezdetét, kiderült ugyanis, hogy Dóri várandós.

Később élő adásban derült ki, hogy az influenszer kislányt hord a szíve alatt, sőt, már azt is tudni lehet, hogy Kamilla lesz a neve. Dóri kismamaként is eszméletneül dögös, és nem rejtegeti gömbölyödő pocakját követői elől.

A kismama ezúttal arról írt követőinek Instagram-oldalán, hogy töltik idén a karácsonyt.

"Nemsokááá! Ha egyetlen tanácsom lehet az ünnepekre, ajándékok ide vagy oda, töltsetek minőségi időt egymással. Nálunk jó pár éve anyummal kora reggeltől vacsoraidőig a konyhában megy a sütés-főzés, karácsonyi zenék, ameddig a srácok díszítik a fát, majd ők visszaülnek a gép elé.

Ezért is döntöttünk úgy, hogy a legnagyobb ajándék, amit idén adhatunk egymásnak a férjemmel, kicsit kitörni a megszokottból és együtt lenni egy közös élmény és utazás során✈️❤️"

-írta Dóri a fotójuk mellé.

A poszt alatti legtöbb komment arról szól, ki hogyan tölti az idei karácsonyt, akad azonban, aki most is kihasználta a lehetőséget, hogy kemény beszólással illesse Dórit.

"Szánalmas pénzhéhes k@rva"

-írta az egyik hozzászóló. Dórit nem először bántják, korábban ráncai miatt szóltak be neki közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.