Horváth Grétának segítségre van szüksége: enyhíteni kell ezt az őrületet, ami rászakadt

Forrás: Horváth Gréta/Instagram -
Horváth Gréta válás segítség Meggyes Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Gréta az elmúlt napokban sok megrázkódtatáson ment kersztül. Nem elég, hogy a férje elhagyta, az is kiderült, hogy sosem volt hűséges hozzá. Gréta úgy döntött, segítséget kér. 

Horváth Grétának sok mindennel kellett szembesülnie, miután bejelentette, hogy a férje kilépett a házasságukból. Kiderült, hogy Meggyes Dávid soha nem volt hűséges hozzá, sok nő jelentkezett Grétánál, akikel volt "dolga" a férjének. Nem csoda, hogy Gréta teljesen össze van törve és úgy döntött, szakértőhöz fordul.

"Nekem és Filipnek a 2022-es év mély érzelmi megrázkódtatással és nem felhőtlen örömmel indult. Eddigi életem során megtapasztaltam, vannak nehézségek, és az élet elém is gördített egy nagyot, az elmúlt napok eseményeit nézve és megélve. Mindig is egy nagyon erős nő voltam, amivel igyekeztem példát mutatni, aki talpra tudott állni, mert van kiért, és van miért!

Az engem ért fájdalmakat gyermekem és családom, barátaim körében igyekszem feldolgozni, a legfontosabbat szem előtt tartva.

Elsősorban ÉDESANYA, és csak utána következik az, hogy nő vagyok!

Csak és kizárólag a gyermekemet és a saját lelki gyógyulásomat fogom szem előtt tartani, és ezért képes vagyok felülemelkedni a múlt, és a jelen történésein. Elengedni valakit méltósággal kell, bármi is történt. Nekem ezt tanították, és ezt szeretném Filipnek is átadni!

Horváth Gréta szakemberhez fordul Forrás: Horváth Gréta/Instagram

Úgy döntöttem, hogy közösen a gyerekkel szakemberhez fordulunk, hogy ezt az őrületet enyhíteni tudjuk magunkban. Őt még nagyobb veszteség érte, mint engem, és nagyon nehéz neki elmagyarázni, mi is történt.

Folytatom az életünk, a munkám, és azt amit a legjobban szeretek az alkotást, teremtést" - írta Instagram-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.