Horváth Gréta elképesztő formában van: a szakítással járó stressz is közrejátszott fogyásában

Forrás: TV2 -
Horváth Gréta fogyás válás stressz szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Grétát nem győzik dicsérni a kommentelők, szakítása óta ugyanis látványos fogyásnak indult. Persze előtte is gyönyörű volt, de a hozzászólók nem tudják nem észrevenni, milyen csinos most.

Horváth Gréta az utóbbi időben sok kilótól szabadult meg. Egyrészt kiderült, hogy cukorbeteg, ami miatt szigorú diétát kell tartania, de a szakítás okozta stressz is közrejátszik a fogyásban. Nemrég ért véget házassága Meggyes Dáviddal, ami önmagában is szomorú, de az végképp, ami azóta kiderült a férfiról.

Horváth Gréta belefogyott a stresszbe TV2

Gréta erős nő, ezért igyekszik a jövőjére, a kisfiára és persze az egészségére koncentrálni.

Végül nem bírtam tovább, elmentem orvoshoz, majd egy endokrinológusnál kötöttem ki.

Blikknek

"Tényleg minden falatra figyelnem kell, számolnom kell grammra, mennyit eszem. Elhagytam a szénhidrátot, a cukrot, de érdekes módon zsírt ehetek, és természetesen sok zöldséget. Idén leszek 31 éves, ezért úgy döntöttem, a tíz évvel ezelőtti önmagamhoz szeretnék visszatérni. Úgy szeretnék kinézni, mint 21 évesen, amikor még előttem volt az élet" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.