Mi vár Kulcsár Edinára és G.w.M-re? Az azonos csillagjegy egyszerre áldás és átok

asztrológia Bak csillagjegy G.w.M horoszkóp Kulcsár Edina magazin Kulcsár Edina G.w.M csillagjegy ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki azt találgatja, vajon tartós lesz-e Kulcsár Edina és új szerelmének kapcsolata. A hirtelen jött, nem várt szerelem kiállja az idő próbáját? A csillagjegyek segítségével megpróbáltunk utána járni, mire számíthat a magánéletben és a munkában, ha két Bak kerül egymás mellé.

Edina december 23-án, míg Márk január 8-án ünnepli a születésnapját, így mindketten ugyanabba az állatövi jegybe tartoznak. A Bak jegy szülöttei céltudatosak és maximalisták, hisznek a kemény munkában és nem ugranak fejest semmilyen helyzetbe. Megfontoltan haladnak, szeretik ha kezükben van a gyeplő, két lábbal a földön járnak, néha szkeptikusak, de nincsenek rászorulva másokra, egyedül is képesek helyt állni az életben.

Működhet két önálló, zárkózott, céltudatos ember kapcsolata?

Elsőre úgy tűnhet, hogy nem, hiszen két dudás nem fér meg egy csárdában, de két Bak mégis nagyon jól érzi magát egymás mellett. Az azonos jegy segíti, hogy a másikban csak a jót lássák meg, és kapcsolatuk alapja nem is annyira az érzelem, inkább az ész érv.

Mindketten szeretnek sokat dolgozni, ha valamit a fejükbe vesznek, nincs ami megállítsa őket. Ha két Bak összefog, akkor ott kő kövön nem marad. Egyesítik erejüket és meghódítják a világot, ám pont a dac, az akaratosság lesz az, ami sokszor a közös sikerek elé gátat emel. Egyikük sem akar engedni az igazából, elképzeléséből. Viszont nem pazarolják idejüket a felesleges dolgokra, nem foglalkoznak a pletykákkal, mások életével, hanem csak a sajátjukra összpontosítanak.

Kulcsár Edina és G.w.M azonos csillagjegyben, a Bak havában születtek Forrás: Instagram/gwmmusic

A Bakokra a szerelmi életben is a megfontoltság, a higgadtság jellemző.

Nem ugranak fejest egy kapcsolatba. Egy másik jegy szülöttének igazán nehéz feladat a Bak közelébe és bizalmába férkőzni, de megéri a fáradalmakat, hiszen ha megnyílik előtte, akkor a Bak utána foggal-körömmel harcol a barátaiért, családjáért, szerelméért. Az érzelmek lassan törnek utat, a Bakok szerelme nem szenvedélyes vagy lángoló, inkább csendes tűzként, ám annál tovább fog égni.

A szerelmük ereje, hogy a Bak mondhatni magával randevúzik, magába szeret bele, így nagyon könnyen talál párjával közös hobbit. Az egymással töltött idő összekovácsolja a Bak párokat, azonban a szenvedély hiánya könnyen a visszájára is fordulhat. A megszokás unalmassá válhat, de mivel hűséges és kitartó típusok, nem fogják egyhamar feladni a kapcsolatukat. Még akkor is együtt lesznek, ha már nem szeretik egymást.

Mire számíthatnak a gyerekek?

A Bak szülők határozottak, kissé talán szigorúan fogják a gyerekeiket. Egyértelműen kijelölik a határokat, mit szabad és mit nem. Mivel a Bak az érzelmeit nehezen mutatja ki a szerelemben is, a gyerekeinek is szemérmesen adja tudtára, hogy szereti őket. Kívülről úgy tűnhet, távolságtartó, de mélyen belül imádja a gyermekeit, akik mellett kitart a végsőkig.

A munka sokszor a családjától veszi el az időt, miközben azért dolgozik, hogy eltartsa szeretteit, elfelejti élni az életét. A gyerekeit céltudatosságra, önállóságra és fegyelemre neveli, játék közben is szabálykövető, precíz. Mesét és játékot is célzottan választ, a nevelés eszközeként tekint rájuk és idő kell neki, hogy el tudjon lazulni, hogy megélje a pillanatot. Mindig hosszú távon gondolkodik, így már évekkel előre megtervezi gyermekei jövőjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.