Aureliót már elbúcsúztatták a barátai, hamarosan rácsok mögé kerülhet

Forrás: Instagram, Aurelio -
valóvilág börtönbüntetés emberrablás Aurelio börtön Aurelio börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányhős reality-sztár sokáig megpróbálta elviccelni az emberrablási ügyet, a bíróság azonban kemény ítéletet hozott. Azt még nem tudni pontosan, mikor kell megkezdenie a letöltendő börtönbüntetést, de a barátai már búcsúztatják Aureliót.

A ValóVilág 2014-es győztese a vád szerint elrabolta egyik régi ismerősét, ugyanis az illető 200 ezer forintot lopott el tőle. Aurelio állítólag így szerette volna visszaszerezni a pénzét. A valóságshow-szereplő saját bevallása szerint eleinte szerepelni járt a tárgyalásokra, talán nem is gondolta, hogy a rácsok mögé kerülhet.

Nem tudni, mikor kell a rácsok mögé vonulnia Forrás: Instagram, Aurelio

A bíróság azonban emberrablás bűntettének elkövetése miatt 2 év 3 hónapnyi börtönbüntetést szabott ki Aurelióra, amihez hozzáadtak még 1 év 2 hónapot a korábbi drogügyeiért.

Aurelio az utolsó szabad estéit jellemzően barátnőjével tölti, egy friss fotó pedig arról árulkodik a Bors szerint, hogy már barátai is búcsúztatják a börtönbe készülő reality-sztárt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.