Így köszöntötték szülinapján a legkisebb Schobert fiút: "Pufi voltál kicsinek, de hallgattál rám!"

Forrás: Instagram/rekarubint -
Rubint Réka család Schobert Zalán Schobert Norbert születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka és Schobert Norbi legkisebb gyermeke, Zalán ma ünnepli 11. születésnapját. Szülei hatalmas meglepetéssel készültek, és szívhez szóló sorokkal köszöntötték őt.

Rubint Réka megható sorokat írt kisfia, Zalán születésnapja alkalmából, aki ma lett 11 éves.

"Édes Kicsi Kincs! 11 évvel ezelőtt 'SZERETETHÍD' érkezett a családunkba. Születéseddel egy olyan bölcs, segítőkész, szeretettel teli kicsi lélek jött közénk, amiért nem tudok elég hálás lenni. Isten éltessen, Kicsi Zalánom! Maradj mindig ilyen tisztaszívű, csodálatos ember, mint amilyen vagy" - írja a fitnesskirálynő az Instagram oldalán.

Schobert Norbi is köszöntötte Zalánt:
"Isten éltessen 11. szülinapod alkalmából, legkisebb Fiam! Kicsi úszóbajnok, kitűnő tanuló lettél. Pufi voltál kicsinek, mint jómagam és minden gyerekem, de hallgattál rám! Bántottak, de felülemelkedtél és hittél az álmainkban. Pici vagy, de én felnézek Rád!" - írta Norbi a bejegyzésben.

Schobert Norbi nemrég őszintén mesélt arról, hogy covid-sztrókot kapott és mentőhelikopterrel kórházba kellett szállítani. Betegségei teljesen megváltoztatták a fitneszgurut.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.