Détár Enikő és 10 évvel fiatalabb párja különköltözött

Forrás: Instagram -
Détár Enikő párkapcsolat költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Détár Enikő és párja, Kiss Péter tavaly öt hetet külön töltött. A koronavírus kényszerítette őket erre, Péter munkái elmaradoztak.

Détár Enikő párja, Péter angoltanár, csoportos tanfolyamokat tart, amik a koronavírus miatt elmaradtak. Pétert ezért a Marbellán élő bátyja hívta, hogy dolgozzon nála. A féfinak kertépítő cége van, a felső tízezernek dolgozik. Péter árkot ásott, medencét tisztított, fákat, bokrokat nyírt. 10 kilót fogyott az öt hét alatt.

Détár Enikő és párja, Péter egy ideig nem szeretnének külön lenni Forrás: Instagram

A Best magazinnak azt mondta, nagyon sokszor eszébe jutott, hogy felül egy gépre és hazajön. A hazaérkezése napján aztán Enikővel megbeszélték, hogy egy jó darabig nem szakadnak el egymástól ennyi időre.

Sokan azt gondolták, hogy nem lesz jövője Enikő és Péter kapcsolatának, ám tévedtek, évek óta együtt vannak. Ahogy Enikő eldöntötte fejben, hogy továbblép a válása után, másnap megérkezett az életébe Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.