Apák 70 felett: ezekhez a sztárokhoz későn hozta a gólya a gyereket

Forrás: Instagram/melhamrick, Getty Images -
Jeff Goldblum Richard Gere magazin George Lucas Bernie Ecclestone Steve Martin Mick Jagger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan éveken át halogatják a gyermekvállalást, mígnem már azt érzik, hogy túl késő belevágni a családalapításba. Az élet azonban már többször bebizonyította, hogy egy gyermek sosem érkezhet túl későn!

A hírességek élete is jó példa arra, hogy bármikor szülőkké válhatunk. Az ismert emberek közül jó páran nemcsak karrierjük csúcsán, hanem az ötvenen is túljutottak, mire megszületett első gyermekük. Összegyűjtöttük azokat a sztárokat, akik a hatodik és hetedik X-en felül váltak apákká, és egyáltalán nem bánták meg a kései gyerekvállalást. A rekorder viszont egy brit üzletember, aki kilencvenévesen lett ismét apa.

Mick Jagger

Mick Jagger és kisfia, Deveraux Forrás: Instagram/melhamrick, Getty Images

A Rolling Stones frontembere falta a nőket egész életében. Házasságra csak egyetlenegyszer adta a fejét, ám nem bizonyult hűséges típusnak. A válása után több hosszabb kapcsolata is volt, a legutóbbi pedig majd' tíz éve tart és láthatóan jól megvannak barátnőjével, Melanie Hamrick-kel. Mick Jaggernek nyolc gyermeke született, a legkisebb alig pár éve, 2016-ban látta meg a napvilágot, abban az esztendőben, amikor az énekes a 73. születésnapját ünnepelte.

Steve Martin

Steve Martin és Anne Stringfield Forrás: Getty Images for AFI/Michael Kovac

A népszerű humorista számára elég későn adatott meg az apaság. Steve Martin 67 éves volt, amikor második feleségétől, Anne Stringfieldtől megszületett kislánya, Mary. A legfiatalabb Martin idén decemberben ünnepli majd tizedik születésnapját, és Steve egyáltalán nem bánja, hogy ilyen későn csöppent egy gyermek az életébe. Úgy hiszi, korábban nem lett volna túlságosan jó apa, mivel a karrierje sok időt elvont volna a családjától.

George Lucas

George Lucas és Mellody Hobson kisbabájukkal Forrás: NORTHFOTO/David Rohmer/X17online.com

A Star Wars-filmek megálmodójának is sokat kellett várnia az első saját gyermekére. Ennek ellenére sosem volt csendes és gyerekzsivajtól mentes a háza, ugyanis volt feleségével az örökbefogadás mellett döntöttek. Több mint húsz évvel a válása után 2006-ban kezdett randizni Mellody Hobsonnal, akivel 2013-ban összekötötte az életét. Még ugyanebben az évben megszületett első közös gyermekük, aki egy béranya segítségével jött világra. George Lucas ekkor volt 69 éves.

Jeff Goldblum

Jeff Goldblum a családjával Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

A későn érő első gyermekesek táborát erősíti a Jurassic Park sztárja, Jeff Goldblum is. A színész 62 éves volt, amikor 2015-ben megszületett az első fia. Nem kellett sokat várnia, hogy még jobban benépesüljön a Goldblum-rezidencia, mivel olimpikon kedvese, Emilie Livingston két évvel később egy másik fiúgyermeknek adott életet.

Richard Gere

Richard Gere, Alejandra Gere és közös gyermekeik Forrás: Instagram/alejandragere

A Micsoda nő! sármos főhősébe nők millió voltak szerelmesek a világ minden táján. Richard Gere-nek három gyermeke született, akik közül kettő az elmúlt három évben látta meg a napvilágot. Szinte egy lépésre volt a hetedik X-től, amikor 2019 februárjában 34 évvel fiatalabb felesége, Alejandra Silva életet adott első közös babájuknak, Alexandernek. Egy évvel később, 2020 áprilisában pedig megérkezett második fiúgyermekük is.

Bernie Ecclestone

Bernie Ecclestone, a boldog apuka Forrás: Instagram/fabianaecclestone

A kisgyermekes idős apák táborában abszolút korelnök a Forma-1 egykori mindenható ura, Bernie Ecclestone. A brit üzletember négy hónapnyira volt 90. születésnapjától, amikor 44 éves kedvese, Fabiana Flosi életet adott közös gyermeküknek. Ecclestone-nak korábbi házasságaiból három gyermeke született, akik közül az egyik 66 éves. Legidősebb lánya akár a nagymamája is lehetne a brit üzletember legfiatalabb gyerekének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.