Újabb vitás helyzet a királyi családban: ki II. Erzsébet kedvenc unokája?

Forrás: Netflix/Channel 5 -
unoka II. Erzsébet brit királynő kedvenc unoka Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit királyi családról az utóbbi években szinte semmi mást nem lehet hallani, csupán, hogy egyik botrány követi a másikat. Most pedig meg is érkezett a legújabb vitás helyzet: ki II. Erzsébet kedvenc unokája?

Nemrég a 37 éves Harry herceg egy interjúban beszélt arról, hogy mennyire hiányzik neki a családja; továbbá mesélt a királynővel, vagyis a nagymamájával való kapcsolatáról is az NBC News reggeli műsorában - írja a Mirror.

Harry herceg Forrás: Netflix/Channel 5

Harry akkor azt állította, hogy ő Erzsébet királynő kedvenc unokája. Egy, a királyi családhoz közelálló névtelen forrás azonban ezt rögtön megcáfolta, és azt mondta, hogy Harry csak szépíteni akart a királynővel való kapcsolatán.

Sőt, a névtelen forrás még arról is beszámolt, hogy II. Erzsébet kedvenc unokája mára már Anna hercegnő fia, a 44 éves Peter Phillips.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.