Szabó Zsófi békülést fontolgat? Furcsa dolgot szúrtak ki a követők

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram -
békülés Szabó Zsófi és Shane Tusup Szabó Zsófi követők Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi valósággal ragyog az új fotóján, a poszt szövegéből pedig sokan arra következtetnek, hogy készen áll kibékülni vőlegényével.

Szabó Zsófi és Shane Tusup pár hete bontották fel az eljegyzésüket. A sztárpár azóta sem osztotta meg azt, pontosan mi vezetett a szakításhoz, de úgy tudni, Shane erőszakos viselkedése miatt döntött úgy a műsorvezető, hogy kilép a kapcsolatból.

Azóta Shane többször is nyíltan, a közösségi oldalán üzent Zsófinak, minden fotóját kedveli, ám ez az érdeklődés látszólag egészen idáig egyoldalú volt.

Úgy tűnik, megtört a jég, Zsófi ugyanis olyan bejegyzést tett közzé, ami egyből beindította az emberek fantáziáját. A fotó mellé Zsófi azt írta, hogy #itsuptoyou, ami magyarul azt jelenti, rajtad múlik.

Sokan úgy vélik, ezzel egyértelműen Shannek üzent, és arra utal, hogy kész békét kötni vőlegényével. Másnak az tűnt fel, hogy az angol kifejezésből, ha nagyon akarjuk, kiolvasható a Tusup.

-írta az egyik hozzászóló.

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram

A posztot ide kattintva tudod megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.