Főbe akarta lőni magát Megan Fox vőlegénye, Machine Gun Kelly

Forrás: Megan Fox Instagram -
öngyilkos öngyilkossági kísérlet Machine Gun Kelly Megan Fox vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megjelenik a Megan Fox szerelméről szóló dokumentumfilm. Machine Gun Kelly filmjéből az is kiderül, hogy édesapja halála annyira megviselte, hogy öngyilkosságot kísérelt meg.

Hamarosan megjelenik Machine Gun Kelly dokumentumfilmje, ami a Life in Pink címet viseli majd. A dokuból többek között az is kiderül, hogy a rapper édesapja halála után nem sokkal, 2020 júliusában majdnem főbe lőtte magát -írja a pagesix.

"El sem hagytam a szobámat, és kezdett minden nagyon, nagyon, nagyon sötét lenni. Megan Bulgáriába ment egy film forgatása miatt, én meg durván paranoiás lettem. Attól féltem, hogy valaki jönni fog és meggyilkol engem"

– idézte fel a történteket Kelly, aki mindig egy töltött fegyverrel az ágya mellett alszik.

"Felhívtam Megant. Mondtam neki, hogy nem vagy itt nekem. A szobámban voltam, és teljesen kiakadtam rá. Betettem a pisztolyt a számba. És ordítottam a telefonban, miközben a cső a számban volt. És meghúztam a ravaszt, de a lövedék egyszerűen elakadt. Megan néma csöndben volt"

-mesélte az énekes, aki akkor jött rá, hogy le kell állnia a drogokkal.

Megan Fox és Machine Gun Kelly Forrás: Megan Fox Instagram

Machine Gun Kelly egyébként januárban kérte meg szerelme kezét, májusban pedig az a pletyka röppent fel, hogy Megan babát vár, ugyanis a zenész az egyik koncertjén születendő gyermekének ajánlotta az egyik dalt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.