Béres Anettet hazaengedték a kórházból

Forrás: Béres Anett/Instagram -
Béres Anett VV Anett kórház teaszeánsz ayahuasca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Anett három hetet töltött egy pécsi kórházban a rosszul elsült teaszeánsz után. Most végre hazaengedték, édesanyjánál lábadozik tovább. 

Mint ismeretes, kis híján tragédiával végőzött a Siklós közelében tartott ayahuasca szeánsz, melyen Béres Anett és Sáfrány Emese is részt vett. Anettnek a teaszeánsz után nyoma veszett, egy szőlőbirtokon találtak rá meztelenül, súlyos sérülésekkel. Az egykori reality-sztár három hetet töltött kórházban, augusztus 2-án engedték haza.

"Úgy tudom, az orvosok még egy utolsó röntgent készítettek, ami után úgy döntöttek, olyan szépen gyógyul, hogy hazamehet. Nem szeretett volna nagy felhajtást, csendben akart távozni a kórházból" - írta a Blikknek egy olvasó, aki látta Anettet távozni a kórházból. Ezután a lap megkereste a volt valóságshow-szereplőt is, aki SMS-ben válaszolt.

Béres Anett Forrás: Béres Anett/Instagram

"Igen, hazaengedtek. Anyukámnál vagyok! Olyan, mintha újra kislány lennék, anyu ápol. Nagyon jó dolgom van, újra átélem a gyerekkorom, nem magamra kell főznöm, takarítanom. Most mindent megcsinál helyettem. Nem volt rossz helyem a kórházban sem, nagyon lelkiismeretes, gondoskodó ápolók dolgoznak ott, ahol feküdtem. Hiányozni fognak, mert közel kerültek hozzám!" - írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.