Hosszú Katinka és szerelme teljes titoktartásban fogadnak örök hűséget egymásnak

Forrás: Hosszú Katinka/Insta -
esküvő Gelencsér Máté Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan kimondja a boldogító igent Hosszú Katinka és szerelme, Gelencsér Máté.

A szerelmesek számára nagyon fontos a magánélet, ezért arra kérték a násznépet, tartsák titokban az esküvő részleteit. Az úszónő és edzője augusztusban házasodnak össze, Katinka édesapja korábban azt is elárulta, hogy az eseményre Szentendrén kerül sor.

A Bors Sós Csaba szövetségi kapitányt is megkérdezte az esküvőről, aki annyit árult el, hogy Katinka és Máté már átadták neki az esküvői meghívót, és természetesen ott lesz a szerelmesek nagy napján.

– mondta.

Forrás: Hosszú Katinka/Insta

A lap más forrásból úgy értesült, hogy az esküvőre augusztus utolsó hétvégéjén kerül sor. Az informátor megerősítette, hogy Katinkáék arra kérték a násznépet, hogy ne szivárogtassanak ki információkat életük nagy napjáról, így az úszónő és szerelme teljes titoktartásban mondják ki a boldogító igent.

Nem ők az egyetlenek, akik titokban kötötték össze az életüket: Gyurta Dani és Iszak Eszti, valamint Majka és Hajni is így tettek korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.