Fricska Shane-nek? Hosszú Katinka másodszor is augusztus 22-én ment férjhez

Fotó: Koncz Márton / Travelo -
esküvő titkos esküvő Gelencsér Máté Hosszú Katinka násznép évforduló Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki sem gondolta volna, hogy az egykoron világhírű sportolópár, Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága zátonyra futhat. A kapcsolatuk hat év után mégis véget ért, de az olimpiai bajnok úszónőre szerencsére rátalált a szerelem és már hivatalosan is összekötötte az életét új kedvesével.

A történetben azonban van egy-két csavar. Az első mindenképpen az volt, hogy Hosszú Katinka megkérte a násznépet, hogy minden részletet, így a pontos dátumot is tartsák titokban, valamint a ceremónia során senki se posztoljon semmelyik közösségi médiás platformra. A mégis kiszivárgott infókból annyi állt csak össze, hogy augusztus utolsó napjaiban, a szentendrei Skanzenben kerül sor a nagy napra.

Fotó: Koncz Márton / Travelo

Az esküvőt végül augusztus 22-én, hétfőn tartották, és a Blikk beszámolója szerint a násznépben jelen volt Gyurta Dani és felesége, Iszak Eszti, Verrasztó Evelyn és Verrasztó Dávid, Kemény Dénes, Merkely Béla, valamint sokan mások mellett Tóth Gabi és Krausz Gábor is.

A dátum azonban különlegesebb, mint elsőre tűnik, ugyanis Hosszú Katinka 2013-ban, pontosan augusztus 22-én mondta ki az igent első férjének, Shane Tusupnak – vette észre a Bors. Kilenc évvel később most Gelencsér Máté húzhatta fel a gyűrűt a világhírű úszónő ujjára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.