Tóth Gabi megtörte a csendet: "Nem értem, mit tettem, amiért ezt tűrnöm kell"

Tóth Gabi bántás tűrés énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a közösségi oldalakról eltűnt Tóth Gabi, a család.hu-n őszintén vallott arról, mik zajlottak le benne az elmúlt hetekben.

Tóth Gabi rengeteg bántást kap, és bár kezdetben úgy tűnt, az énekesnő helyén kezeli az őt ért kritikákat, betelt nála a pohár. Az utóbbi időben olyan mértékig fokozódott az ellene irányuló utálat, hogy sírva adott interjút, majd elnémította a közösségi oldalait. Gabi a csalad.hu-n megjelent blogbejegyzésében írt arról, pontosan mi történt vele az elmúlt pár hétben

„Talán soha nem lesz vége... és ez baromira fáj. Ami a legjobban fáj, hogy tényleg nem értem, mit tettem, amiért ezt tűrnöm kell. Milyen mértékű a bűnöm, ami miatt évek óta ki lettem kiáltva ellenségnek? A családtagjaim, a gyermekem halálát kívánni maradhat büntetlen?

– kezdte Gabi, aki posztjában a rosszindulatú emberek mellett arra is kitért, hogy az elmúlt hetek, hónapok történései annyira megviselték, hogy megbetegedett.

Forrás: TV2

A karakán énekesnő ezzel zárta gondolatait:

„Kívánom azoknak az embereknek, akik pár lájkért mindenre képesek, hogy ennél sokkal nagyobb örömökben legyen részük. Találják meg azt a társat, aki kiáll mellettük és értük minden áron, soha ne kelljen a könnyeikkel küszködve esti mesét olvasniuk a gyermekeiknek, és képesek legyenek megtanítani nekik a valódi, őszinte, feltétel nélküli elfogadást!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.