Kiderült, mikor láthatják a nézők Harry herceg és Meghan Markle életéről szóló dokumentumfilmet a Netflixen

Forrás: YouTube Screenshot / Netflix -
dokumentumfilm The Crown A Korona Meghan Markle Netflix II. Erzsébet halála Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dokumentumfilmet a tervek szerint a The Crown november 9-i indulása után, decembertől láthatták volna a nézők a Netflixen. Állítólag a hercegi pár néhány ponton változtatni szeretett volna a filmen, miután II. Erzsébet elhunyt, ám a streaming szolgáltatónak ez nem tetszett. 

A Netflixet a hétvégén kritika érte John Major volt brit miniszterelnöktől, aki a The Crown (A korona) című sorozat 5. évadának 1. epizódjában egy olyan jelenet miatt fejezte ki aggályait, mely arra utalt, hogy 1991-ben Károly herceg, a jelenlegi III. Károly király beidézte Majort egy esetleges trónátvétellel kapcsolatban.

Forrás: YouTube Screenshot / Netflix

A volt miniszterelnök ragaszkodott hozzá, hogy a néhai királynő uralkodásának megdöntésére irányuló összeesküvéssel kapcsolatos beszélgetésre soha nem került sor, és „rosszindulatú ostobaságnak" minősítette azt. Így a szolgáltató jobbnak látta elhalasztani a az évadpremiert.

Noha a Harry hercegről és feleségéről készülő dokumentumfilnek valójában sosem volt kitűzött időpontja, a Neflix többször beszélt arról, hogy A korona új évadának bemutatója után néhány héttel szeretnék bemutatni a sussexi hercegi pár filmjét is.

Így, ha az előbbi csúszik, a másik is csúszni fog, ami jól jöhet a Harrynek és Meghannak, mert így lesz idejük átgondolni, hogy a megváltozott helyzetben mi az, amit valóban szeretnének megmutatni, és mi az, amit inkább kihagynának az eredeti terveikből - írja a Deadline.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.