Ezek a csillagjegyek sosem bocsátják meg a hűtlenséget

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2015 Stokkete/Shutterstock. No use without permission./Stokkete -
csillagjegy horoszkóp magazin megcsalás megbocsátás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki megcsalta a párját, annak előbb-utóbb el kell számolnia a lelkiismeretével. Sokan úgy érzik, ezt csak akkor tudják megtenni, ha bevallják tettüket a partnerüknek. Ez azonban nem mindig helyes döntés, főleg nem asztrológiai szempontból. Vannak csillagjegyek, akik sosem bocsátják meg az árulást.

A legtöbb ember számára a hűség az egyik legfontosabb dolog egy párkapcsolatban, mégis nagyon sokakkal megesik, hogy félrelépnek. Ilyen jellegű tervét előre nyilván senki sem jelenti be a párjának, de ha már megtörtént, akkor szembe kell nézni a lelkiismeret-furdalással. A feloldozást néhányan attól várják, hogy bevallják tettüket, ám ez nem mindig működik. A következő csillagjegyek a legszívhezszólóbb bocsánatkérések ellenére sem tudják a megcsalást elfelejteni.

Rák

A Rák megheletősen bizonytalan, és mindent nagyon a lelkére vesz. Szeret a saját, békés kis világában élni, kerüli a konfliktusokat. A család a legfontosabb számára, mindent megtesz a szeretteiért. Ha egy idegen belepiszkál ebbe az idilli képbe, az a Rák számára egyenlő a világvégével. A megcsalást a személye elleni árulásnak tekinti, képtelen továbblépni. Mivel sokszor gondolkodik múltbéli dolgokon, a megaláztatás is sokszor eszébe jut, így esélytelen, hogy valaha is megbocsásson.

Forrás: Shutterstock/Fizkes

Bika

A Bikák sokban hasonlítanak a Rákokra. Ők sem szeretik a változásokat, egy megcsalás pedig alapjaiban rengeti meg a szerelembe és a hűségbe vetett hitüket. A Bikák minden kapcsolatukba sok energiát fektetnek, éppen ezért, aki megcsalja őket, annak teljes bizalomvesztéssel kell számolnia. Elképzelhető, hogy a Bika visszafogadja csalfa párját, folytatja a kapcsolatot, sőt, valószínűleg párterápiára is hajlandó lesz elmenni, de el fog jönni az a pont, amikor meghúzza a határt, mert megbocsátani a legjobb terápia ellenére sem tud.

Skorpió

A Skorpió számára a szerelem a hatalomról, birtoklásról szól. Ha a párja félrelép, az teljesen kimozdítja a tengelyéből. A Skorpió a legféltékenyebb csillagjegy, ennek megfelelően fog reagálni a megcsalásra is. Nem bocsát meg, és biztos, hogy bosszút áll. Valószínűleg nem fog azonnal szakítani, de csak azért marad, hogy a bosszúra alaposan fel tudjon készülni. A Skorpió látni akarja, hogy szenved a megcsaló, hiszen neki is szenvednie kellett.

Forrás: Shutterstock/Fizkes

Kos

A Kos az egyik legbüszkébb csillagjegy. Ha megtudja, hogy megcsalták, a Skorpióhoz hasonlóan ő is bosszút forral. Csendben teszi meg az előkészületeket, lehet, még azt is eljátssza, hogy megbocsátott, aztán a legváratlanabb pillanatban csap le. A büszkesége miatt vetemedik ilyen galádságra, nem tudja megemészteni, hogy elárulták.

A tudat, hogy a partner félrelépett, mindent megváltoztat. Érthető, hogy ezzel a teherrel nem mindenki tud vagy akar együtt élni. De bölcs dolog beismerni, ha vétkeztünk? És a partnerünk vajon a megfelelő ember ahhoz, hogy ezt feldolgozza? Akkor is érdemes elmondani az igazat, ha tudjuk, hogy ez a kapcsolat végéhez vezet? Nos, ezeket a kérdéseket mindenkinek magának kell megválaszolnia.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.