Harry megdöbbentő vallomása: "A bátyám sikoltozott és kiabált velem"

Forrás: AFP/Gareth Fuller -
királyi család Harry Meghan Markle Vilmos III.Károly király
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Netflixen futó Harry herceggel és Meghan Markle-lel közösen készült sorozat legújabb részében a királyi családból kilépett Harry elárulta, hogy fogadta családja a döntését.

A Harryről és Meghanről szóló Netflix sorozat legújabb részében Harry elmagyarázza, miért döntöttek úgy, hogy kilépnek a királyi családból, és az Egyesült Államokba költöznek. Elmondása szerint a királyi család egyáltalán nem támogatta őket, és elege lett abból, hogy Meghan mennyi támadást kap.

Harry felidézte, hogyan telt a Sandringham-i találkozó a családtagokkal, és hogy reagált családja a kilépés hírére:

Forrás: AFP/Gareth Fuller

Vilmos és Harry annak idején ígéretet tettek édesanyjuknak, Dianának, hogy soha nem fogják cserben hagyni egymást, ám a testvérek kapcsolata az utóbbi években nagyon megromlott, ezt Harry is elismerte.

„A legszomorúbb az volt, hogy ék alakult ki köztem és a bátyám között, ő most az intézmény oldalán van"

– mondta.

A szakrértők szerint ez a legsúlyosabb támadás Diana interjúja óta, így több mint valószínű, hogy a közeljövőben lesz még visszhangja Harry vallomásának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.