Lorenzo Lamas 23 éves lányával találkozgat DiCaprio: ő lehet a színész új barátnője?

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency -
Lorenzo Lamas színész találkozás szerelem Leonardo DiCaprio találka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki azt gondolta, hogy Leonardo DiCaprio a Camila Morrone-nal való szakítása után egyedül marad, az tévedett: a színészt ezúttal Lorenzo Lamas 23 éves lányával kapták lencsevégre.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, négy év után szakított Leonardo DiCaprio és Camila Morrone. Sokáig az a hír járta, hogy az vezetett a kapcsolatuk végéhez, hogy a nő betöltötte a 25. életévét.

Később a színész a 27 éves Gigi Hadiddal randizgatott, kedden azonban Lorenzo Lamas 23 éves lányával, Victoriával vacsorázott egy West Hollywood-i étteremben. A helyszínről ráadásul együtt is távoztak, bár a Daily Mail fotói szerint először a 48 éves színész hagyta el az éttermet, majd visszagurult a kocsijával, és a fiatal lány beült mellé az anyósülésre.

A fotókat ide kattintva lehet megnézni.

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A lapnak egy informátor azt mondta, hogy DiCaprio és Lamas nincsenek együtt, és nem is kettesben, hanem egy nagyobb társasággal együtt vacsoráztak - szúrta ki a 24.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.