Horváth Éváék nem időztek sokáig Magyarországon: máris visszatértek Balira

Forrás: Horváth Éva/Instagram -
Indonézia Bali Horváth Éva jógatábor jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ünnepek elteltével Horváth Éváék úgy döntöttek, visszatérnek Balira. A gyönyörű édesanya a minap a reptérről jelentkezett be kisfiával, nemrég pedig arról posztolt, hogy végre megérkeztek.

Számtalanszor írtunk már arról, hogy Horváth Éva és családja Balira költözött. A sztáranyuka és családja az ünnepek idejére hazatért, ám nem időztek sokáig: január elején még a jeges Dunában mártózott meg,most pedig már vissza is utaztak Indonéziába.

Évi pár nappal ezelőtt az Instagramon számolt be arról, hogy hamarosan valóra válik a legnagyobb álma, és a Mesterével megtartják az első jógatábort. Azóta oda is értek Balira: legfrissebb Instagram-sztorijában megmutatta, hogy rohangál a kinti reptéren Alex és Kristóf, és elárulta követőinek, hogy a közel 20 órás repülőúton túl sokat ültek a gyerekek, így muszáj levezetniük a felesleges energiákat.

Forrás: Horváth Éva/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.