Szakítós dallal jött ki Shakira, csúnyán megalázta Piquét és új barátnőjét

válás dal Shakira Gerard Piqué szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napokban Shakira és Piqué válásától volt hangos a nemzetközi sajtó. A focista régóta csalta az énekesnőt. Shakira egy dalban dolgozta fel csalódását - nem is akármilyenben!

Megbosszulta a megcsalást Shakira. Új dalában, amit DJ Bizarrap közreműködésével vett fel, porig alázta egykori férjét és annak új szerelmét.

Részlet a szövegből:
„Elcserélted a Ferrarit egy Twingóra. Elcserélted a Rolexet egy Casióra. Túl gyors a tempó, lassíts. Sokat edzel, de agyra is gyúrhatnál kicsit. Bajnoknak mutatod magad, de amikor szükségem volt rád, a legrosszabb éned bújt elő.
"Sajnálom, édes, már régen ki kellett volna dobnom azt a macskát... A magamfajta farkas nem az olyanoknak való, mint amilyen te vagy. Kinőttelek, ezért vagy egy hozzád hasonló lánnyal" - idézte a Blikk a dalt.

Shakira 11 évig volt együtt a focista Piquével. Válásukat nemrégi mondták ki; hosszas viták árán tudtak csak megegyezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.