Amikor december 8-án megjelent a Harry és Meghan, az első héten 81,55 millió órával megdöntötte a Netflix nézettségi rekordját a forgatókönyv nélküli tartalmak tekintetében. A második héten ez 97,7 millió órára emelkedett. 

A Buckingham palota a sorozat megjelenése után közölte, hogy a készítők nem kérték ki a véleményüket, nem kérdezték meg az egyes állítások valódiságáról a királyi családot, de a rendező ezt cáfolja: szerinte igenis megkérdezték őket is, csak éppen nem válaszoltak a felkérésre

Harry herceg és felesége, Meghan MarkleForrás: AFP/Handout

"Ezt azért tették, hogy lejárassanak minket... hiszen azzal, hogy hiteltelenítenek minket, hitelteleníthetik a műsor tartalmát is... Az ilyen pillanatokban kicsit úgy éreztük magunkat, mint ha az Alice Tükörországban című mesében lennénk" - mondta a Vanity Fairnek adott interjújában a dokusorozat rendezője, Liz Garbus, aki a Harry és Meghan előtt számos hasonló dokumentumfilmet rendezett már.

A rendezőnő arról is beszélt, hogy mennyire érdekesnek találta a sorozat visszhangját

„Az emberek nagyon szívesen elolvasnak Harryről és Meghanről bármit, amit valaki más ír róluk. De amikor Harry és Meghan a saját szavaikkal akarják elmesélni a történetüket, az hirtelen kérdésessé válik" - fejtegette véleményét Garbus, aki szerint lényegesen több dokumentumanyag jelent már meg a hercegi párról mások tollából, mint ahányat ők maguk valaha készítettek.