Csillagjegyed elárulja, milyen reggelivel indul tökéletesen a napod

Forrás: Shutterstock -
asztrológia csillagjegy horoszkóp reggeli
Unalomig ismételt tény, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése, mégis sokan és sokszor azon kapják magukat, hogy legurítják a kávét és éhgyomorral hagyják el a lakást. Mostantól ennek vége! Ha eddig nyűgös volt kitalálni, mi legyen a reggeli, igazodjunk a horoszkópunkhoz!

Kos

A magabiztos Kosoknak erőre van szükségük a nap indításához. A sok szénhidrátot tartalmazó reggeli a legideálisabb számukra, mint például egy krumplis, szalonnás omlett. Ez egészen biztosan feltölti őket a nap további részére.

Bika

A Bikák melegszívűek és hűségesek, ezért, ha meg akarjuk lepni őket, olyan reggelit készítsünk számukra, ami tükrözi a jellemüket. Egy klasszikus gofrival biztosan levehetjük őket a lábukról, tálaljuk gyümölccsel és juharsziruppal.

Ikrek

Az Ikrek kevéssel is beérik reggel. A jegy szülöttei jól alkalmazkodnak a körülményekhez, szeretik az egyszerű, könnyed dolgokat, és nem szeretnek senkinek a terhére lenni. Ők azok, akik egy szimpla müzlivel is megelégszenek.

Az Ikrek beérik egy müzlivel Forrás: Shutterstock

Rák

A Rákok nagyon érzékenyek, gyengédek, gondoskodóak, és a reggelijükhöz is így viszonyulnak. A nap első étkezését szeretettel és gondossággal készítik el: egy gyönyörű, guszta joghurtos parféval alapozzák meg legjobban a napot.

Oroszlán

Az Oroszlánok általában nagyon jó hangulatban indítják a reggelt, valami "vidám" ételt szeretnek enni ilyenkor. Egy gyümölcssaláta illik legjobban színes jellemükhöz.

Szűz

A Szűz a bio- és az egészséges termékekre esküszik, a reggelijébe is ilyen ételeket épít be. Szívesen eszik teljes kiőrlésű zsemlét vajkrémmel, uborkával és paradicsommal, de nem hiányozhat a frissen facsart narancslé sem.

Mérleg

A klasszikus Mérlegek mindig mozgásban vannak, nem tudnak egy étel mellett elköteleződni, változatosságra vágynak. Ideális reggelijük a joghurt, amihez minden reggel mást keverhetnek, kedvük szerint válogathatnak a gyümölcsök és a különböző magok, müzlik között.

Skorpió

A Skorpiók nem kötnek kompromisszumot: mindent vagy semmit! A reggelit illetően is igénylik a rendkívüliséget és a kreativitást. Szívesen esznek például egy zöld shakshukát, ami jó fűszeres, és pillanatok alatt elűzi az éhséget.

Nyilas

A Nyilasoknak nagyon fontos, hogy teli gyomorral induljanak neki a napnak, és a jóllakottság érzése sokáig elkísérje őket. Az ideális reggeli számukra a zabkása, ez elegendő energiát ad egy nehéz naphoz is.

Zabkása gyümölcsökkel és magokkal Forrás: Shutterstock

Bak

A Bakok szeretik az egyszerű, sallangmentes ételeket reggelire is. Tökéletesen elégedettek egy nyugalomban elfogyasztott vajas zsemlével és egy nagy bögre kávéval.

Vízöntő

A Vízöntők nehezen tudnak dönteni a reggelijükről, ezért a hűtőjükben mindig kell lennie pár tojásnak. Ha más nem jut eszükbe, összedobhatnak egy gyors rántottát, vagy süthetnek pár tükörtojást.

Halak

A Halak lelkét egy édes kiflivel vagy croissant-nal lehet megmelengetni reggelente. Ha csak kenyerük van otthon, biztos hogy lekvárt, nutellát vagy hasonló dolgot kennek rá.

Természetesen minden ember egyedi és megismételhetetlen, nem mindenkire igaz az, amit az asztrológia mond. A cikket mindenki vegye tehát útmutatónak, ne pedig megdönthetetlen igazságnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.