Huszonévesnek nézik az 51 éves Annamariát: elárulta a gyönyörű bőr 3 titkát

bőr víz Annamaria Kalebic étkezés zöldség
Annamaria Kalebic 51 éves, de azt állítja, sokan úgy vélik, még csak a húszas éveiben jár. A nő szerint ragyogó bőrének és alakjának titka az étkezésében rejlik, amelyről TikTok videót is készített - szúrta ki a Mirror. 

Annamaria Kalebic hitvallása, hogy amit megeszel, az hatással van a külsődre is. Úgy gondolja, egészséges életmódja miatt nézik sokan körülbelül 29 évesnek.

A TikTokon @annamariakalebic felhasználóként megosztotta, mi az a három legfontosabb dolog, amit a ragyogó bőrért tesz.

@annamariakalebic What I do to get Glowing Skin at 50 Years old, but works for any age! In part one I cover the foundation of that glow. #thatgirl#50andfabulous#glow♬ original sound - Annamaria Kalebic

Igyál sok vizet

"Igyál vizet, nagyon sok vizet. Már másnap hidratáltabbnak tűnik majd a bőröd" - fejtette ki. "Ha edzel, pótold a víz mellett a sókat és az elektrolitokat is" - tette hozzá.

Egyél minél több zöldséget, gyümölcsöt

Annamaria az javasolja, hogy együnk sok zöldséget és gyümölcsöt. Ezek tele vannak antioxidánsokkal, melyek segítenek legyőzni az oxidatív stresszt.

Tartózkodj sokat szabad levegőn

"Ha edzel, a legjobb, ha a szabad levegőn teszed" - javasolja. "Rendszeresen nyújts, a mozgás serkenti a vérkeringést, így a böröd is több oxigénhez jut és szebb lesz" - mondta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.