Benedek Miklós az unokáiról beszélt: azt ígérte, Mórról nemsokára hallani fogunk

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Benedek Barka Benedek Mór Benedek Tibor Benedek Miklós visszatérés
Benedek Miklós súlyos betegeskedése után a visszatérésre készül. Balázsovits Lajos halála után ő kapta meg a Nemzet Színésze kitüntetést. Erről és az unokáiról is beszélt a Mokka riporterének.

Benedek Miklós nem számított az elsimerésre, de nagyon meghatódott. A színházba való visszatérése mellett arról is beszélt, hogy a fia elvesztése miatt érzett fájdalom nem enyhül, de unokáinak köszönhetően úgy érzi, Tibor még mindig velük van. Azt mondja, talán Tibor lánya, Barka lesz az, aki a színészhethez hasonló pályát választ majd.

Benedek Miklós lett a Nemzet Színésze Fotó: Polyák Attila - Origo

„Talán a kisunokám, a lány, Barka lesz valami ilyesmi. Mindig mondom neki, hogy hagyd abba balettet, menj el színésznőnek. De nem akar, nem akarja otthagyni a balettet, mert nagyon szereti. A másik unokám pedig egy az egyben a Tibor, és nem sokára majd hallanaok róla" - mondta a Nemzet Színésze.

Benedek Tibor fia, Benedek Mór édesapja nyomdokaiba lépett, sikeres vízilabdázó.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.