A Jóbarátok szereplői állítólag tárgyalásokat folytatnak, hogy különleges módon tisztelegjenek néhai társuk, Matthew Perry előtt. A színészt, aki Chandlert játszotta a Jóbarátok című sorozatban, október 28-án, 54 éves korában találták meg "eszméletlenül" Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban.

Családja közleményben erősítette meg a tragikus hírt: „Megszakad a szívünk szeretett fiunk és testvérünk tragikus elvesztése miatt. Matthew annyi örömet hozott a világnak, mind színészként, mind barátként."

Lisa Kudrow méltó szavakkal búcsúzott a sztártól

A Jóbarátok sztárjai részt vettek Perry temetésén a Forest Lawn temetőben, Hollywood Hillsben november 3-án. A közösségi médiában az öt megmaradt társsztár is megemlékezett Perryről, legutóbb Lisa Kudrow: Köszönöm, hogy annyira megnevettettél, hogy megfájdultak az izmaim és könnyek csorogtak az arcomon MINDEN NAP. Köszönöm, hogy nyitott volt a szíved erre a hatoldalú kapcsolatra, ami kompromisszumokat igényelt. És sok »beszélgetést«.

Köszönöm, hogy akkor is jöttél, amikor nem voltál jól, és aztán brillíroztál. Köszönöm a legjobb 10 évet, amit az ember kaphat. Köszönöm, hogy bíztál bennem. Köszönöm, hogy mindent megtanultam a KEGYELEMRŐL és a SZERETETRŐL azáltal, hogy ismertelek. Köszönöm az időt, amit veled tölthettem, Matthew" – folytatta a színésznő.

Forrás: AFP/Chris Delmas

A Jóbarátok sztárjai nyilvánosan is megemlékeznének Matthew-ról

Most Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt Le Blanc és David Schwimmer is tárgyalnak arról, hogy a januárban esedékes Emmy-díjátadón Perry előtt tisztelegjenek – derült ki a Ladbible cikkéből.

Egy forrás így nyilatkozott: Matthew halála még mindig mély érzelmeket vált ki, nagyon érzékeny helyzet, ami teljesen érthető. De Jen, Lisa és a többi szereplő szeretné, ha valamikor nyilvánosan emlékezhetnének meg róla, és megadhatnák neki azt a tiszteletet, amit megérdemel. Felmerült, hogy ezt már a jövő évi Emmy-díjkiosztón meg is tennék.

Forrás: MoziStar

Mindannyian szeretnének összejönni a színpadon, hogy beszéljenek róla, és azért, hogy megoszthassák vele kapcsolatos emlékeiket, és elmondhassák a világnak, milyen ember volt a való életben. Ha mindannyian meg tudnak egyezni egy méltó tiszteletadásban, és megkapják a családja áldását, akkor mindenképpen össze fognak állni, hogy az az este egy különleges pillanat legyen Matthew és mindazok számára, akik szerették őt.