Éjjel-nappal edz: övé a legfeszesebb popsi

LifeNight Jennifer Nicole Lee fitneszguru
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Nicole Lee fitneszmodell alakja több mint kifogástalan.

A harminchét éves fitneszmodell és színésznő egy negyvenkilós fogyással kezdte a karrierjét, azóta pedig az edzés és az egészséges életmód nagykövete a tengerentúlon. A fogyás miatti siker még több edzésre sarkallta a sztárt, aki később fitneszmodellként kezdett dolgozni. A cicik szemmel láthatóan nem Jennifer sajátjai, de ha a sok edzéstől ilyen popsink lesz, akkor már ma felkeresünk egy személyi edzőt. Ha kíváncsi vagy, hogy fest a sztár bikiniben, kattints ide!

Forrás: Facebook/Carolina Gonzalez's Photos
Forrás: Facebook/Carolina Gonzalez's Photos

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Abbahagyta az edzést a gyönyörű énekesnőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20121206-gwen-stefani-enekesno-mar-nem-sportol-annyit-mint-korabban.htmlJó hír a lustáknak: lehet káros az edzés ishttp://www.life.hu/ez-zsir/20121206-sport-es-dieta-veszelyes-lehet-a-tulzasba-vitt-edzes.htmlA reggeli előtti edzés többet fogyaszthttp://www.life.hu/ez-zsir/20121031-a-reggeli-elotti-edzes-tobbet-fogyaszt.htmlTáncold magad karcsúra - Edzésmódszerek a zene ritmusárahttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120321-tancold-magad-karcsura-tancos-edzesmodszerek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.