Így fest izzadtan, jóga közben Jessica Alba

Forrás: Instagram/jessicaalba -
izzadság fotó smink Jessica Alba jóga edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi világsztár életében fontos helyet foglal el a sport. A színésznőt most edzés közben, izzadtan kapták lencsevégre. 

A 34 éves sztár bátran letagadhatna jó pár évet, hiszen most is bomba formában van. Ez nem is csoda, a legújabb hobbija ugyanis a Bikram jóga, mely annyira elnyerte a tetszését, hogy szinte napi szinten jár a jógastúdióba. Az egyik délutáni edzés után smink nélkül és tapadós cuccban mutatta meg hihetetlen alakját a sztár.

Forrás: Instagram/jessicaalba

Jessica Alba edzés közben sem olyan, mint a többi földi halandó

Míg nekünk kivörösödik az arcunk, szétesik a hajunk, és ha netán sminket viselünk, az is lefolyik az edzés végére, addig Jessica Alba ilyenkor is egy istennő. Fotó!

Nagy Judit a legfittebb anyuka, nekünk elárulta, mi a titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151007-nagy-judit-fittanyu-egeszseges-eletmodrol-edzesrol-meselt.htmlSok kisgyermekes anyuka nem tudja elképzelni, hogyan lehet összeegyeztetni az anyaságot a testedzéssel, a fittséggel, a helyes életmóddal. Nagy Judit azonban már korán úgy döntött, ő versenyezni szeretne a szülés után is, és ez sikerült is neki. Érdemes tanulni FittAnyutól! Ez Zsír!--Ezért járj kerékpárral munkába!http://www.life.hu/ez-zsir/20151006-rengeteg-egeszsegi-elonye-van-a-rendszeres-kerekparozasnak.htmlEgyszerű, kényelmes, alaposan átmozgat, pénzt spórol, és még a reggeli csúcsforgalmat is kikerülheted: ez csak néhány érv amellett, miért érdemes biciklivel munkába járnod. Ez Zsír!--3 egészséges fogás, amit este is fogyaszthatsz http://www.life.hu/ez-zsir/20151006-3-egeszseges-nassolnivalo-amit-este-is-fogyaszthatsz.htmlNapközben még viszonylag okosan étkezel, ám estére mindig farkaséhes leszel? A napi ötszöri étkezés nagyon fontos a megfelelő anyagcseréhez, ehhez pedig a vacsora is hozzátartozik. Ám az adagokra és az összetevőkre nem árt odafigyelni - íme három finomság, amiket bátran fogyassz könnyű esti étkezés gyanánt! Ez Zsír!--Jóga: több mint sport - ez a titka!http://www.life.hu/ez-zsir/20151001-jogaiskola-a-jogaklikkel-sport-es-joga-mi-a-kulonbseg.htmlA jóga elterjedésének vitathatatlanul jót tett, hogy lekopott róla az elvont, filozofikus máz, és elfoglalta helyét az életünkben, mint 100%-ban gyakorlatias életforma. A jóga, ahogyan a sport is – ha komolyan veszik: életforma. Most arra keressük a választ, mi különbözteti meg a kettőt. Ez Zsír!ThinkstockLégzésvédő maszkban szelfizett Hosszú Katinka Szingapúrbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151003-legzesvedo-maszkban-szelfizett-hosszu-katinka.htmlAz úszónó a Facebookjára töltötte fel a fotót. Ez Zsír!AFPMegmutatta új testét a korábban 160 kilós nő, akinek 8 órás műtéttel operálták le a bőréthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151002-simone-anderson-megmutatta-uj-testet-boreltavolito-mutete-utan.htmlNemrég adtunk hírt a 24 éves Simone Andersonról, aki 11 hónap alatt 83 kilót fogyott. A lány drasztikus fogyása után már a bőreltávolító műtéten is túl van, most pedig megmutatta új testét. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.