40 kilogrammos súlyzókkal edz a közel 4 hónapos terhes kismama

Forrás: Facebook/Revie Schulz -
terhesség crossfit súlyzó gyermekvárás edzés kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A terhességének 16. hetében járó Revie Schulz várandóssága alatt sem hanyagolja szeretett sportágát, a crossfitet.

Az edzőként dolgozó Revie Schulz a Daily Mail Australiának adott interjújában elmondta, hogy bár visszavett az edzések intenzitásából, továbbra is rendszeresen dolgozik súlyokkal.

Forrás: Facebook/Revie Schulz

– tette hozzá Revie, aki korábban kiállt azokért a kismamákért, akik közösségi oldalukon igyekeznek népszerűsíteni a várandósság alatti sportolást.

Forrás: Instagram/Revie Schulz

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Túl messzire ment? Napi 4 órát edz a 20 éves fitneszmodellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151016-maggie-russell-fitneszmodell-naponta-4-orat-edz-es-szigoruan-dietazik.htmlTöbb megmérettetésre is készül Maggie Russell, aki naponta kétszer látogatja az edzőtermet, és mindössze 1100 kalóriát eszik. Ez Zsír!OrigoKismama pocak nélkül - Pirner Alma megmutatja, hogyan kell csinálni http://www.life.hu/ez-zsir/20150601-pirner-alma-rudtancbajnok-gyermeket-var-de-meg-most-is-bombaformaban-van-alig-gombolyodik-a-pocakja.htmlA rúdtáncvilágbajnok legújabb szelfije alapján mi meg nem mondanánk, hogy Alma gyermeket vár.Ez Zsír!--Így edzi formás testét Gáspár Evelin - Győzike lánya formás alakot villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151005-gaspar-evelin-edzes-kozben-formas-alakot-villantott.htmlGáspár Győző lánya nemrég arról nyilatkozott, hiába fogyott le, még mindig nem tudja magát elfogadni. Emiatt pedig újra gőzerővel edz. Ez Zsír!OrigoEz ám a tornamutatvány! Karikán szexiskedik együtt Aleska és Hevesi Kriszta http://www.life.hu/ez-zsir/20150722-aleska-es-hevesi-kriszta-egyutt-karikaznak.htmlAleska Diamond és Hevesi Kriszta nagyon összebarátkoztak a dzsungelben. Annyira, hogy már együtt is edzenek. Ez Zsír!--Ma sincs kedved sportolni? 10 Insta-lány, akik minden percben edzésre motiválnakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150921-fitneszversenyzok-sportos-csajok-az-instagramon-akik-edzesre-motivalnak.htmlBiztosan veled is előfordul olykor-olykor, hogy akármennyire is imádsz edzeni, és élvezed, ha látod a testeden a változást, mégsincs kedved edzőruhába bújni és nekiindulni. De ilyenkor is van megoldás - íme 10 Instagram-csajszi, akik minden fotójukkal arra motiválnak, hogy igenis megéri sportolni. Ez Zsír!OrigoMegnyílt Budapest első buszmegálló tornatermehttp://www.life.hu/ez-zsir/20151002-budapest-otodik-keruleteben-megnyilt-budapest-elso-buszmegallo-tornaterme.htmlMinden percet ki lehet használni egy kis mozgásra, még azt is, amit a buszra várva töltünk. Egy fantasztikus kezdeményezésnek köszönhetően, ez most bárkinek megadatik. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.