Mihalik Enikő popsija egyszerűen tökéletes

modell popsi Mihalik Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar szupermodell idén sajnos nem volt ott a Victoria's Secret show-n, de nem úgy tűnik, mint aki bánkódik: Enikő mostanában egy festői szépségű karibi szigeten időzik. 

Enikő a napokban megmutatta, hogy még biciklizés közben is őrülten jó nő, és félmeztelen fotót is posztolt a meseszép Turks and Caicos szigetről. Most azonban egy még sokkal, de sokkal szexibb képpel kedveskedett rajongóinak.

Forrás: Instagram/mreniko

Ha Kim Kardasjian látná Enikő popsiját, egészen biztosna sárgulna az irigységtől - meg is értjük!

Megtaláltuk a gumitestű nagypapát!http://www.life.hu/ez-zsir/20151111-megtalaltuk-a-legtorzabb-nagypapat-mbah-bejan-bar-68-eves-olyan-hajlekony-akar-egy-fiatal-balettos.htmlMbah Bejan 68 éves, de olyan hajlékony, mint egy fiatal balettos, igazi gumitestű matuzsálem, akinek mindenki a csodájára jár. Ez Zsír!--Benedek Tibor: „Nem szeretem a súlyzós edzéseket"http://www.life.hu/ez-zsir/20151111-benedek-tibor-olimpiai-bajnok-europa-es-vilagbajnok-vizilabdazo-arrol-vallott-hogyan-edz-miota-nem.htmlA háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó, aki jelenleg a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, a Life.hu-nak elmesélte, hogyan tartja formában magát, amióta edzőként tevékenykedik.Ez Zsír!--Pirner Alma bugyiban pózol - mindössze két hete szülthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151107-pirner-alma-rudtancvilagbajnok-bugyiban-pozol-mindossze-ket-hete-szult.htmlBugyiban pózol Pirner Alma rúdtáncvilágbajnok... Két héttel a szülés után is kirobbanó formában van. Ez Zsír!OrigoLevegőt! - Fussunk egy egészségesebb környezetérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151105-klimafutas-egy-elhetobb-bolygoert-osszefogas-esemeny-sportolok.htmlHét napon keresztül 700 kilométert futnak ultrafutók, sportolók, orvosok, olimpiai bajnokok, iskolások és gyermekek a Klímafutás az élő bolygóért esemény keretén belül. November 27-én Budapesten bárki csatlakozhat a figyelemfelhívó futás utolsó kilométereire! Videónkból kiderülnek a részletek. Ez Zsír!ThinkstockSzuperizmos felsőtestet villantott Józan Lacihttp://www.life.hu/ez-zsir/20151110-jozan-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-szuper-izmos-felsotestet-es-hatizmokat-villantott.htmlA Barátok közt, Tóbiása táncpróba közben mutatta meg, milyen tökéletes hátizmokkal rendelkezik. Ez Zsír!OrigoViszlát, tunyaság - jöhet a kihívás?http://www.life.hu/ez-zsir/20151106-a-kihivas-teljesitese-jogaiskola-ezt-erdemes-gyakorolni.htmlHa vannak álmaid, amelyek megvalósítható és jól körülhatárolható célokként is megfogalmazhatóak, már egy lépést tettél a boldogság és siker felé. Azonban előfordulhat, hogy elveszted a motivációt, nem fejlődsz, beleszürkülsz a hétköznapokba. Ilyenkor kell valami, ami felráz, mondjuk egy kihívás! Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.