A Thor sztárja, Chris Hemsworth soha többé nem fogy le egy szerep kedvéért sem

"Forrás: AFP/Justin Tallis " -
színész Chris Hemsworth Thor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak idején az egész világot megrázta a csontsoványra fogyott Chris Hemsworth látványa, aki A tenger szívében forgatása miatt szabadult meg a kilóktól. A színész mindenkit megnyugtatott: nem lesz többé ilyen.

Mint arról mi is beszámoltunk, hogy a 33 éves színész egy szerep kedvéért szinte csontvázzá fogyott még múlt év novemberében. Chris az Instagramján, egy poén kíséretében rakta ki a képet.

„Most próbáltam ki egy új diétás programot/edzéstervet. A neve „Elveszve a Tengeren”. Nem ajánlanám”

Forrás: Instagram / Chris Hemsworth

Az amúgy sem túlsúlyos, sőt szinte minden más filmjében kiváló formában látható színész 15 kilogrammot fogyott a szerep kedvéért, és most úgy tűnik, hogy posztjával ellentétben

cseppet sem találta akkora poénnak a dolgot.

„Nem hiszem, hogy megint megcsinálnék valaha is egy ilyen szintű fogyást: egyszerűen túl kimerítő. Egyszerűbb módja is van annak, hogy elérjük ugyanezt a hatást. A kamerával való trükközésre meg ilyesmikre gondolok” – mondta nemrég Hemsworth.

Forrás: Instagram/chrishemsworth
Az X-Men sztárja, Olivia Munn teljesen átalakult - Elárulta a titkát!http://www.life.hu/ez-zsir/20160518-az-x-men-sztarjanak-olivia-munnak-a-dietajat-senkinek-sem-ajanljuk.htmlOlivia Munn egy elég kemény diétába fogott bele: 80 %-ban zöldséget és gyümölcsöt, a maradék 20 %-ban pedig bármit ehetett. Ez Zsír!OrigoVajon Toldi Zsuzsi lesz az új Rubint Réka?http://www.life.hu/ez-zsir/20160422-megtalaltuk-az-uj-rubint-rekat-toldi-zsuzsi-szemelyeben.htmlAz új Rubint Rékaként is emlegetik Toldi Zsuzsit, aki kedvesével, Csuhai Jancsival már műsorvezetőként is debütált a Viasat3-on futó Top Forma című műsorban. Ez Zsír!--Susan 180 kilótól szabadult meg: "Mintha kiszabadultam volna a börtönből!"http://www.life.hu/ez-zsir/20160422-susan-275-kilos-volt-most-95-kilo-de-onfeledtnek-es-boldognak-erzi-magat.htmlSusan Farmer nehéz küzdelmen van túl, most 95 kiló, de az utóbbi évben közel 180 kilótól szabadult meg. A korábban 275 kilós Susan ráadásul átesett egy műtéten is: eltávolítottak róla 22 kilónyi bőrfelesleget is. Ez Zsír!ThinkstockAlessandra Ambrosio: "Ha diétázom, akkor megindulok a lejtőn"http://www.life.hu/ez-zsir/20160411-a-victoria-secret-modell-alessandra-ambrosio-nem-szamolja-a-kaloriakat.htmlBármennyire is meglepő, nem minden Victoria's Secret modell választja a light és cukormentes életet. Alessandra Ambrosio legalábbis biztosan nem. Erről mesélt nemrég. Ez Zsír!OrigoNina Agdal felváltva villant cicit meg popsit edzés közbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160419-nina-agdal-edzo-nyaralas-kozben-sem-hanyagolja-el-a-testet-kovesd-te-is.htmlA 24 éves modell, Nina Agdal mesterien hívja fel magára az internetezők figyelmét. Úgy villantja meg cicijét, vagy épp a popóját, hogy mindezt közben egy jó ügyért teszi. Legutóbb, a nyaralása közben sem volt ez másképp... Ez Zsír!OrigoA duci férfiakat miért nem éri annyi kritika, mint a nőket?http://www.life.hu/ez-zsir/20160411-sokkal-toobben-kritizaljak-a-duci-noket-mint-a-kover-ferfiakat.htmlJoggal vetődik fel a kérdés, hogy miért van az, hogy szúrósabb tekintettel néznek egy testesebb nőre, míg a férfiak esetében inkább elnézően. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.