Kiderült: betegsége miatt fogyott 8 kilót Kasza Tibi

Forrás: Kasza Tibi / Facebook -
műsorvezető gluténérzékenység Nagy Duett zsűritag Kasza Tibor Kasza Tibi énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett zsűritagjánál másfél évvel ezelőtt állapítottak meg gluténérzékenységet. Életmódváltásának hála, amelyben párja, Andi is támogatja, sokkal egészségesebbnek érzi magát az énekes.

A gluténérzékenyek számára meghatározott szigorú diéta betartásában sokat segít Kasza Tibinek a kedvese, Andi.

Forrás: Kasza Tibi / Facebook

A gluténmentes táplálkozásra sokan mondják, hogy divatból csinálják az emberek, de ez nem így van.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!
Ez ám a változás! 10 kilót fogyott Hajdú Péterhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160602-hajdu-peter-producer-es-musorvezeto-10-kilot-fogyott-3-honap-alatt.htmlA műsorvezető-producer közösségi oldalán osztotta meg hihetetlen fogyásának az eredményét. Ez Zsír!OrigoBetegesen soványra fogyott Johnny Depp 16 éves lánya http://www.life.hu/ez-zsir/20160517-lily-rose-depp-johnny-depp-16-eves-lanya-betegesen-sovanyra-fogyott.htmlA hírek szerint édesapja is aggódik legidősebb gyermekéért, a modellkarrierbe fogó Lily Rose Deppért. Ez Zsír!--Spórolj a kalóriákon! 3 egyszerű tipp a karcsúbb vonalakérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160428-3-egyszeru-fogyokuras-tipp-a-karcsubb-vonalakert-es-a-kevesebb-kaloriabevitelert.htmlVészesen közeledik a jó idő, ezzel együtt pedig egyre közeledik a lengébb, kevesebbet takaró ruhák időszaka. Ha úgy érzed, lenni még mit dolgozni a nyári formádon, ám a sanyargató diétákat nem neked találták ki, akkor most mutatunk 3 egyszerű, az étrendedbe könnyen beépíthető tippet, amivel nem csupán egészségesebb lehetsz, de még a mérleg is kevesebbet fog mutatni alattad. Ez Zsír!--Egy megjegyzés miatt kezdett fogyókúrázni a 185 kilós plus size modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160504-rosie-mercado-plus-size-modell-tobb-mint-100-kilot-fogyott.html185 kilóról kezdte három évvel ezelőtt, most 77 kilót nyom a 36 éves Rosie Mercado, akit egy megjegyzés indított el a fogyás és az egészségesebbé válás útján. Ez Zsír!OrigoDiana diétája: ezeket ette a hercegné, hogy megőrizze vonalaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160421-diana-hercegno-etrendje-es-dietaja-ezekbol-az-etelekbol-allt.htmlAlapvetően kedvelte az egészséges ételeket, ám olykor-olykor azért Diana is engedett a csábításnak. Így étkezett a nép hercegnője egykori szakácsa, Darren McGrady szerint. Ez Zsír!--Szokatlan módszerrel fogyott le Melissa McCarthyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160509-melissa-mccarthy-szineszno-hogyan-fogyott-le.htmlA Szívek szállodájából megismert színésznő az elmúlt időszakban 22 kilótól szabadult meg, és nemrég elárulta, hogyan sikerült neki. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.